POPÜLER HABERLER

Cemil Taşçıoğlu kimdir? Cemil Taşçıoğlu öldü mü?

Cemil Taşçıoğlu kimdir? Koronavirüs testi pozitif çıkan Cemil Taşçıoğlu bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Son yapılan açıklamaya göre Cemil Taşçıoğlu hayatını kaybetti. Vatandaşlar yaşanan bu gelişmenin ardından Cemil Taşçıoğlu kimdir? Cemil Taşçıoğlu öldü mü gibi soruları araştırıyor

Cemil Taşçıoğlu kimdir?

Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu, Çapa Tıp Hastanesi'nde doktorluk yapmaktaydı. Bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan Cemih Taşçıoğlu kimdir gibi sorular vatandaşlar tarafından araştırılıyordu. 

Twitter Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu'nun yaptığı son açıklamaya göre Cemil Taşçıoğlu koronavirüsle olan mücadelesini kaybetti. Bu haberden sonra internet üzerinden Cemil Taşçıoğlu biyografi ve hayatı araştırılmaya başlandı. 

Kendisi hakkında çok fazla bilgi olmasa da  hafızası çok kuvvetli, deneyimli ve başarılı bir doktor. Çalışkan, insancıl, mesleğini seven, tıp öğrencilerinin, asistanlarının, herkesin yardımına koşan, hastalar arasında ayrım yapmayan, insanların sevgisini kazanmış, öğretme aşkı yüksek, dünyaya iyimser gözle bakan, iyi yetişmiş bir aydın, bir bilim insanı." olarak biliniyor.

İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Genel Dahiliye Bilim Dalı Profesörü olan Cemil Taşçıoğlu, İstanbul Tıp Fakültesi mezunlarına Semiyoloji, Dikey Koridor 2 ve Medical Skills Laboratory 2 gibi dersler vermiştir. Taşçıoğlu’nun ayrıca, çeşitli dergilerde yayınlanan birçok makalesi bulunmaktadır.

Cemil Taşçıoğlu'nun “İç Hastalıkları Vaka Derlemeleri”, “Klinisyenin İç Hastalıkları Rehberi – Pratik Yaşam” adlarında kitapları olduğu biliniyor.

Onur Taşçıoğlu yalanlamıştı

Koronavirüs sebebiyle hastane tedavi gören Cemil Taşçıoğlu için bugün hayatını kaybettiği söylentileri çıkmış, bunun üzerine oğlu Onur Taşçıoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yalanlamıştı. Ancak Onur Taşçıoğlu, yine twitter hesabından yaptığı açıklamayla babası Cemil Taşçıoğlu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.