Elektronik ürünler, mutfak araç gereçleri ve mobilya gibi eşyalar satan Çetinler AVM'nin Küçükçekmece Cennet Mahallesi şubesindeki olay şaşkınlık yarattı. 

Dükkandan aldım 64 GB, eve geldim 32 GB

Çetinler AVM'ye giden B.Ö., çalışanlar tarafından mağdur edildiğini ileri sürdü. Cep telefonu satın almak için fiyat araştırması yapan mağdur kişi, Çetinler AVM'deki 64 GB'lık Xiaomi redmi 8 model telefonun fiyatını satış elemanlarına sordu. 64 GB'lık telefonun 1400 lira olduğunu öğrenen B.Ö, telefonu satın aldı. 

Eve gelip telefonu inceleyen B.Ö, aygıtın 64 GB yerine 32 GB olduğunu fark etti. Bunun üzerine Çetinler AVM'ye gidip ürünü iade etmek isteyen B.Ö ile satış temsilcileri arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Gerçekleşen bu konuşmaları B.Ö şöyle özetledi:

Xiaomi redmi 8 fiyatı sormak için Çetinler AVM'ye gittim. Kağıda baktılar 64 GB 1400 lira dediler. Özellikle sordum 64 GB mı diye evet dediler. Ertesi gün gittim aldım. 1 2 gün sonra özelliklerine baktım 32 GB çıktı telefon. Gittim söyledim inkar ettiler, biz 64 GB demedik diye. Çetinler AVM'nin çalışanları 64 GB demeseydi bana, ben zaten gidip Xiaomi'nin mağazasından daha ucuza alacaktım. Daha sonra kamera kaydı olup olmadığını sordum. Orada çalışan kadın tamam kamera kaydından bakarız dedi. Ses kaydı var mı dedim, var dedi. 5 dakika sonra başka çalışan ses kaydı yok dedi. Ben sonra iade edilmesini isteyince, mağazada çalışan kadın 32 GB da yeter 64 GB olması şart değil dedi.

B.Ö. iddialarının ardından kendisine söylenenin dışında satılan telefonun hala iade edemediği söyledi. Çetinler AVM'den ise bu iddialara henüz yanıt gelmedi.