Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye düzenlediği ziyarette gündeme bomba gibi düşen 8 saat ortadan kaybolması hakkında parti yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmazken olaya ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Geziyi takip eden detayları köşesinde kaleme alan gazeteci Oray Eğin, Devlet Başkanı ve güvenlik riskleri olmasına rağmen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve ABD Başkanı Joe Biden'ın programlarının dahi böyle gizlenmediğine dikkat çekmişti.

MAHMUT ÖVÜR'ÜN WHATSAPP MESAJINDA GELEN BİLGİ

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür 8 saatlik sırla ilgili bilgiyi köşesinde şu sözlerle aktardı;

"Aynı saatlerde ABD'den gelen bir Whatsapp mesajında şöyle deniyordu: "Kılıçdaroğlu, FETÖ'cü Şerif Ali Tekalan'la görüştü. Görüşmede aday olmaması istenmiş ama kabul etmemiş. Bunun üzerine milletvekilliği pazarlığı yapılmış..."

Gel de merak etme, Kılıçdaroğlu o kayıp 8 saatte ne yaptı? Neden böyle bir yolu tercih etti? Yoksa Whatsapp mesajında dile getirilen o iddia doğru mu? Bilim adamlarıyla görüşmek için ABD'ye giden bir siyasi aktör, 8 saat neden ortadan kaybolur?"

GÜLEN'DEN SONRA ÖRGÜTÜN BAŞINA GELECEK İSİMLERDEN BİRİ OLARAK ANILIYOR

Şerif Ali Tekalan şu anda Texas'taki North American Üniversitesi'nün rektörü olarak görev yapıyor. Şerif Ali Tekalan, Gülen'den sonra örgütün başına gelecek isimlerden biri olarak görülüyor. 

Editör: Haber Merkezi