Rolex'i ile gündem olan Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bir saati daha ortaya çıktı. Fiyatı dudak uçuklattı Rolex'i ile gündem olan Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bir saati daha ortaya çıktı. Fiyatı dudak uçuklattı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi partiler arası işbirliği görüşmeleri devam ederken, kritik bir gelişme CHP'de yaşandı.

Özgür Özel'in CHP Genel Başkanlığının ardından partiye geri dönüşler devam ediyor. Bu kapsamda Muharrem İnce'de yakın bir sürede eski partisine geri dönüş yapacak.

MUHARREM İNCE, CHP'YE DÖNÜYOR

Bu akşam sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve mesajında aylardır konuşmadığını belirten Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için." demişti.

Yurt Gazetesi'nin edindiği bilgiye göre Muharrem İnce, CHP'ye dönüyor.

Uzun zamandır CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Muharrem İnce arasında görüşmeler devam ediyordu. İnce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de görüşmeler yapmıştı. Gelinen noktada İnce'nin babaevine döneceği öğrenildi.

ÖZGÜR ÖZEL, KILIÇDAROĞLU'NDAN GÖRÜŞ ALDI

Öte yandan bugün Ahlatlıbel'de gerçekleştirilen 2.5 saatlik Özgür Özel - Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde Özel, CHP'nin eski genel başkanına görüşmede bu konuyu da ifade ederek görüş aldı.

Editör: İrem Nur Kaya