CHP, partinin mevcut Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayıyla ilgili yapılan son değerlendirmelerin sonucunda, Lütfü Savaş'ın adaylığının devamına karar verildiğini bildirdi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamada, "Partimizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı üzerine yapılan son değerlendirmeler sonucunda; il örgütümüzün, ilçe örgütlerimizin, ilçe belediye başkan adaylarımızın talep ve mutabakatları üzerine Lütfü Savaş'ın adaylığının devamına karar verilmiştir." denildi.

Kendini yere atıp yuvarlamıştı: AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe sessizliğini bozdu Kendini yere atıp yuvarlamıştı: AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe sessizliğini bozdu

İKİ ADAY DEĞİŞTİ

CHP’den yapılan açıklamada Ali Gökmen ile Temel Akkoçlar’ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarımız, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmiştir. Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atanmıştır.”

Editör: Gürel Yurttaş