Bu bir komplo teorisi yazısıdır.

Herkes “Çin, Akşener’i tehdit etti, Türkiye’ye posta koydu.” Haddi bildirilmeli dedi. İyi parti uzun süredir “Uygur Türklerini savunur gibi yapıyor.” Meclis kürsüsüne Uygur Türkü çıkarıyor. Bakıyorsunuz ablası CİA çalışanı çıkıyor. İşin aslı, Doğu Türkistan’ı işgal eden Çin, bağımsızlık için konuşana, düşünene işkence ediyor, öldürüyor.

Önemli olan kardeşlerimiz işkence görüyor diye sızlanmak değil gerekeni yapılması için ön açıcı konuşmalar yapılmalı. Şimdiye kadar “D.Türkistan bağımsızlığına kavuşmalı” dediklerine şahit oldunuz mu?

İP hatta inanılmaz ama CHP “Uygurlar için devlet adım atmıyor” diyor. Yaptıkları siyaseten sıkıştırma manevraları. Yine yaptıkları2018 yılında CİA-FETÖ Küresel Cihat projesi” ile adeta paralel yürüyor. Projenin bir diğer amacı, Orta Asya’daki Türk devletleri arasında husumet çıkararak, bir araya gelmelerini önleme. Suriye’deki mücahitler O.Asya’ya kaydırıldı. Onları ikna eden ise “Uygurlar için çalıştığını” gözlemlediğimiz birisi.

Özetle CİA-FETÖ projesine bilerek-bilmeyerek teşne olanların “Uygurlar” için söylediklerinin, o kardeşlerimize zerre faydası olmadığı gibi onları gömüyor.

Şimdi 5 Nisan günü İP’in her zaman ki gibi Uygurlara uygulanan zulmün çetelesine göre sosyal medyada gündem olduğu “Barın katliamına” gelelim.

5 Nisan’da Akşener öncülüğünde Çin’i kınayantwitler atılmaya başlamadan bir gün önce amiraller CFR bildiri yayınlamış, bu işi başlatan bir numaranın da İyi parti yönetiminde olduğu ortaya çıkmıştı. Akşener olayı saptırmak için bildiriye “zevzeklik” dese de İP linç edilmeye başlanmıştı.CFR*GİF’te. Kimler üye ortalığa saçılmış, taşlar yerinden oynamıştı.

Sonra; Ertesi gün hiçbir şey yok gibi “Barın katliamını” kınayan Meral Akşener ve epeydir suya sabuna dokunmayan Mansur Yavaş’ı Çin Büyükelçisi muhatap aldı.Bir anda ne CFR-GİF kaldı, ne de Ergun Mengi? Şimdiye kadar defalarca Uygurlara yapılan zulmü kınayan Akşener’e Çin niye birden cevap verdi? Ne tesadüf değil mi?

CFR’nin yeni operasyonunda Çin’i kullanmış olmasından, Çin zarar görmedi. Uzun süredir Türkiye’de bu konunun gündemde tutulmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş oldular. Tehdit de ettiler Türkiye’yi. PKK, aşı artık akla ne gelirse.

Bu arada CFR, İyi partili Mengi unutuldu. CFR, bir taşla sayısız kuş vurdu.

Çin’in ani çıkışının hedefindeki iki isimden Mansur Yavaş, iyice netleşti ki farklı gelişme yaşanmazsa Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı olacak.