Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken, emeklilere de müjdeyi verdi.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Bir yandan seçime hazırlanırken ülkenin ihtiyaçlarını karşılayacak politikaları da hayata geçiriyoruz. Emeklilerin refah seviyesini yükseltmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. 16 milyon emeklinin tamamına 5'er bin lira ödeme yaptık. Gelen talepler doğrultusunda bakanlarımızı talimatlandırmıştım. SSK ve Bağkur emeklilerimizin artışını memur emeklilerimizin seviyesine çıkarma kararı aldık. Yüzde 49.25 olarak uygulayacağız. 

Emeklileri seçimden seçime hatırlayanlar başta olmak üzere kimsenin aramızı bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz tüm bu adımları atarken muhalefetin nelerle meşgul olduğunu sizler de takip ediyorsunuz. Ne zaman gururlanacak işler yapılsa bunlar rahatsız oluyor. Takoz olmayı misyon edinenler yine ortalığa döküldü. MB rezervlerimiz rekor kırınca hemen harekete geçiyorlar. Uzaya astronot gönderip bu alanda tarihi adım atınca bunlara adeta afakanlar basıyor.

Projenin maliyetine kadar deli saçması iddia ile yapılan işi değersizleştirme peşine düşüyorlar. Kritik hususlarda dahi yalan yanlış ithamlarla kafa karıştırıyorlar. Ne yaparsanız yapın uzaya füzeler gidecek, savaş uçaklarımızın yapımı devam edecek. Biz denizde, havada, karada her yerde gövde gösterimizi devam ettireceğiz. Sınırlarımızı hedef alan terör ile mücadele ederken aynı habis çevrelerle karşılaştık. Bu hastalıklı güruhun çıkardığı gürültü kendi cüssesinden büyük oluyor. Ekonomik tetikçilikle, provokasyonla memleketin ayağına hep çelme takmaya kalktılar. Milletimiz ile sevinip milletimiz ile üzülmeyi beceremediler. Türkiye'nin başarılarını hedef alarak kendilerine alan açma peşindeler.

Foyalarını ortaya dökerek milletimizin gönlünü rahatlatmaya çalışıyoruz. Seçim öncesi bunların artacağı açıktır. Tüm tuşlara aynı anda basmaktan çekinmeyecekler. Türkiye yatırımlarda, teknolojide, terörle mücadelede başarı çıtasını yukarı taşıdıkça ülke ve millet düşmanları boş durmayacak. Biz bu oyunlar karşısında dirençliyiz. Onları yine hüsrana uğratmakta kararlıyız. bizim hedefimiz, vizyonumuz, yol haritamız bellidir. Bundan geriye gidiş asla olmayacak. Dedikodular üzerinden fırtına koparmaya çalışan fitne tüccarlarını umursamıyoruz. Çocuklarımıza yeni ufuklar açmanın, muhalefetin yönetiminde yılları heba olan şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırma gayretindeyiz."

Editör: Gürel Yurttaş