Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yerel seçimler sonrası ilk görüşme TBMM'deki resepsiyon sırasında gerçekleşti.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu’nun Erdoğan’ın çay içtiği mermerli salona, resepsiyon salonunda bulunan Özgür Özel’i davet ettiği belirtildi.

Özel'in daveti kabul etmesiyle gerçekleşen görüşmeye TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de katıldı.

İYİ Parti'de devir teslim töreni! İYİ Parti'de devir teslim töreni!

Özel görüşmeyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Çay içtik, baş başa bir görüşme değildi. Meclis Başkanı ve çok sayıda grupbaşkanvekili ile milletvekili vardı. Ben gittim, sayın Cumhurbaşkanı ayağa kalktı, elini sıktım, ‘İyi bayramlar’ dedim, ‘İyi bayramlar’ dedi. Sağlığımı sordu, iyi olduğumu söyledim. Sonra Meclis Başkanı’nı yanına çağırdı, yanına oturduk. Birçok insan vardı. Görüşme bu şekilde geçti.

Salı günü zaten Meclis Başkanımızla sözleşmiştik. Sayın Cumhurbaşkanımızla da özel kalemlerimizin mutabık olduğu bir tarihte görüşeceğiz.  Çayımızı içtik, bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz. Haftaya görüşme günü henüz belli değil."

Editör: Gürel Yurttaş