Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, emeklilerin gelirlerinin artırılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeyi açıkladı.

Emekli maaşlarına ve asgari ücrete zam için flaş gelişme. Meclis'e sunuldu Emekli maaşlarına ve asgari ücrete zam için flaş gelişme. Meclis'e sunuldu

Altınok şöyle konuştu:

"Emeklilerimize her türlü desteği veriyoruz. Büyükşehirde ulaşım bizde değil, su bizde değil. Ulaşımı ücretsiz yapıyoruz, suyu yüzde 50 indiriyoruz. Bin lira değil beş bin lira veriyoruz. 2500 lira veriyoruz, doğal gaz desteğini çıkarıyoruz.

Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak. Emekliler bizim başımızın tacı. İki gündür Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraberdik. Emeklilerin derdini yine çözerse AK Parti ve sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer.

Bayram ikramiyesiyle ilgili bir rakam telaffuz etmedi. Durumu biraz konuştum. Cumhurbaşkanımız da olayın farkında. Emekli vatandaşlarımız da başımızın tacı, ülkeye büyük hizmetleri var. Bütçe imkanlarıyla emeklilere yapılan destek artacak. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz. Sıkıntıda, darda bırakmayacağız."

Editör: Gürel Yurttaş