İstanbul Başakşehir'de 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, boşanma kararı aldığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Karlı'nın, geçtiğimiz ay eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu belirtildi.

İstanbul'da Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Ağır yaralanan kadın tedaviye alınırken saldırgan eş kadının başında ölmesini beklerken gözaltına alındı.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde iddiaya göre, daha önceki evliliğinden 2 çocuk sahibi olan 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 5 ay önce Ferhat Karlı ile evlendi. Eşi ile aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle Dilem Karlı bir buçuk ay kadar önce boşanma kararı alarak babasının Küçükçekmece'deki evine yerleşti. Bu süre boyunca hayatına devam eden genç kadın, boşanma aşamasında olduğu eşinden tehditler almaya başladı.

Küçükçekmece'deki evinden çıkarak Başakşehir'e bir kız arkadaşıyla iftar açmaya giden Dilem Gül Karlı'yı eşi takip etti. Şahintepe'ye geldiği sırada Ferhat Karlı, eşinin yanına giderek konuşmaya çalıştı. Genç kadın uzaklaşmaya çalıştığı sırada Ferhat Karlı yanındaki ekmek bıçağı ile sırtından 7 kez bıçakladı. Kadın kanlar içinde yere yığılırken eşi başında ölmesini bekledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Nihal Candan tahliye edildi! İşte nedeni Nihal Candan tahliye edildi! İşte nedeni

Polis ekipleri yaralı eşinin başında bekleyen Karlı'yı gözaltına alarak zırhlı araç ile emniyete götürdü. Sağlık ekipleri ise ilk müdahalenin ardından yaralanan kadını ambulansla hastaneye sevk etti. Ağır yaralanan Dilem Karlı'nın yaşam mücadelesi devam ediyor. Ferhat Karlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Nehir Durdağı