Dün gece tv programında dolar artışı, hayat pahalılığı konuşuluyordu. Konuşmacı üretimin devam ettiğini, işsizliğin artmadığını durumun fahiş fiyattan kaynaklandığını anlatıyordu. Yani, kendiliğinden piyasayı darlatmak, halkı isyan ettirmek gayeli yapıldığını.

CHP’li vekil Dursun Çiçek “siz şimdi dış güçler dersiniz” diye dalga geçti. İlerleyen konuşmalarda da “Biz daha APO’nu heykelini dikeceğiz” diyen 50’ye yakın vatandaşın azmettiricisi Selahattin Demirtaş için “Teröristtir” denilince “o sizin fikriniz” dedi.

Demek ki CHP’ye göre terörist değil. Atatürk’ün partisiyiz diye İş Bankasına yasal olmadığı halde çöken zihniyet bu durumda. İyi Partinin de onlardan farkı yok. Tek fark var, ikili oynuyor. Bir gün gizli ittifak ortağının “PKK Hafıza sergisine” Meral Akşener çelenk yolluyor, ertesi günü şehit cenazesine taziye yayınlayıp “mavi gözlü Bozkurtumuzu kaybettik” diyor. Bir ülkücü hiçbir zaman bölücü teröriste çelenk yollamaz. Yalan söylüyorlar. Mevzu şu anda fahiş fiyat artışı ve vatandaşın bunalmasına az kalması.

Hükumet her noktada gayet başarılı iş çıkarırken ne oldu da, aslında 7 TL civarında olması gereken dolar önce ağır ağır son iki günde hızla tırmandı? “Dış Güçler” kavramıyla dalga geçenler ise aslında onlara koç başlığı yapan iç güçler. Joe Biden seçimlerden 10 ay önce vaatlerini sıralarken Erdoğan’ı demokratik yolla indireceklerini Türk Muhalefetine yardım edeceklerini söylemişti.

ABD’de bir adayın kendi devleti ile vaat vermesi gerekmez mi aslında? Durum, Hatay B.Ş.B. başkanının “Uluslararası karar vericiler adayımızı belirleyecek” cümlesindeki gibi. ABD’de liderliği tekrar yakalamak için başkaldıran devletin başını ezmeli. Bunu da Bahçeli-Erdoğan’la yapamayacağı için mandacı bir Cumhurbaşkanının seçilmesi gerekiyor.

Dünya da Dolar ortak para birimi, İngilizce ortak dil halinde. Milletleri İngilizce ile Kültür emperyalizmine uğratıp mankurtlaştırırken, Dolarla da ekonomilerini bozup sömürülecek hale getiriyorlar. Türkiye 15 Temmuz 2016 sonrası sömürü bulvarından çıkıp, kendi yolun açmaya başladı. TİHA, SİHA ile savaşların yönünü değiştirdi.

Yakında insansız harp uçakları ile insanlı hava uçaklarının pabucu dama atılacak..Ayasofya’nın yeniden ibadete açılışı, HDP’ye kapatma davası açılması gibi yedi düveli öfkelendiren adımları saymaya gerek yok. Uluslararası kara verici denilen, Dünyayı daha rahat sömürmek, idare etmek için kurulan tezgahı bozan Türkiye’yi hedef tahtasına koymaları o yüzden.

İçerde besleme medyadaki yazarları, sanatçı müsveddeleri, kaçak mafya ile yalan bilgi saçılması, siyasetçileri, devlet ve parti içindeki kriptolarını harekete geçirmeleri de tam o plan dahilinde.

Türkiye’nin milli adım atmaması için “bebek katilini ev hapsine çıkarıp, PKK partiliye bakanlık, Cumhurbaşkanlığı verecek” ittifak kazansın diye kim bilir daha ne hıyanetler göreceğiz.