45 yaşındaki Kristine Barnett ve eşi, 2010 yılında Natalia adında bir çocuk evlat edindi. Ancak birkaç sene sonra her şey değişti. Onu evlat edindikten bir süre sonra Natalia'nın masum bir yetim olmadığını fark etmeye başladılar. Davranışları garip hale gelmeye başladı. 

"AİLE ÜYELERİNİ NASIL ÖLDÜRECEĞİNİ KONUŞUYORDU"

Kristine Barnett, Natalia'nın "sosyopat bir cüce" olduğunu ve kendisini öldürmeye çalıştığını söyledi. Evdeki korku dolu anları şu şekilde anlattı: “Kanepelerimizde bıçak saklıyordu. Aile üyelerini nasıl öldüreceğini konuşuyordu. Bir battaniyeye sarmak ve arka bahçeye gömmek istediğini söyleyerek açıklamalar yapar ve resimler çizerdi. Uyurken gelip odanın ortasında durarak 'doğru zamanı bekliyorum' derdi. Kahveye çamaşır suyu, cam temizleyici gibi kimyasallar koyuyordu, gördüm. Ona 'Ne yapıyorsun' dediğimde 'Seni zehirlemeye çalışıyorum' dedi. Hareket halindeki arabalardan atlıyordu. Asla küçük bir çocuğun yaptığını hayal bile edemeyeceğiniz şeyler yapıyordu.”

OKULDA ÇOCUĞA SALDIRDI

Natalia büyüklerle takılmak istiyordu. Okulda küçük bir çocuğa da saldırınca Kristine poliklinikten yardım aldı ve daha sonra psikiyatri biriminin bakımı altına alındı. Çocuk hastanesi yerine yetişkin bakımında olması gerektiğine inanan çift, Natalia’nın kemik yaşını belirten kanıtlarla birlikte resmi doğum belgesinin değiştirilmesi için başvuruda bulundu. Haziran 2012’de Indiana’da yargıç, yaşını 8’den 22’ye resmi kayıtlarla değiştirmeyi kabul etti. 

DAİRE KİRALAYIP GİTTİLER

Natalia Ağustos 2012'de hastaneden çıktığında Barnett artık ailesinde onu istemiyordu ve onun için bir daire kiraladı. Bir sene sonra temmuz ayında aile, oğulları Jacob'un eğitimi için Kanada'ya taşındı. Aileye göre hiçbir suç işlenmedi çünkü Natalia'nın yetişkin olduğunu düşünüyorlardı. Evlat edinilen kızlarına yardım etmek için mümkün olan her şeyi yaptıklarını iddia ettiler. Ancak yetkililer farklı düşünüyor.

MAHKEMEYE ÇIKACAK

Yerel basında çıkan mahkeme belgeleri 2014 yılında evden tahliye edildiğini öne sürse de, Layafette'de kaldığından beri Natalie'ye ne olduğu belli değil. Bay Barnett bakımını üstlenmedikleri için mahkemeye çıkacak.

'EVDEKİ DÜŞMAN'I HATIRLATTI

Olay, sinema tarihinin en korkunç "çocuk" karakterlerinden Esther'in muamma dolu ürkütücü hikayesinin beyaz perde aktarıldığı Evdeki Düşman filmini hatırlattı.

Editör: Haber Merkezi