Dünya'nın dört bir tarafından gelen insanlarla bir hafta boyunca seçtiğiniz tatil bölgesinin kıyılarını yat ile gezme imkanı sağlayan bir tatil organizasyonu The Yacht Week ve dağcılık organizasyonu olan The Ski Week, 'Resmi İçerik Yaratıcısı' pozisyonu için iki kişilk kadro açtığını duyurdu.

FOTOĞRAF ÇEKİP YAZI YAZACAKLAR

Denizcilik ve dağcılık etkinliklerinden The Yacht Week ve The Ski Week, yıllık 15.000 İngiliz poundu, yani Türk Lirasıyla aylık 12.000 TL'ye çalışacak eleman aradıklarını ve deneyime gerek olmadığını açıkladı. İşe alım sürecinin zorlu olacağını söyleyen organizasyon şirketlerinin yetkilileri, işe alınacak şanslı arkadaşların Kanada, Amerika, Avusturya, Yunanistan, Karadağ ve Virjin Adaları gibi birçok ülkeyi gezeceğini ve yapmaları gereken tek şeyin fotoğraf çekip yazı yazmak olduğunu belirtti.

2020 yılı boyunca hiç para harcamadan seyahat edecek iki kişiye, çalışmaya başlamadan önce dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Jacob Riglin tarafından da ders verilecek. The Yacht Week'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre iş başvurusu yapmak isteyen adayların 21 yaşından büyük olması ve geçerli pasaportlarının bulunması yeterli. 26 Eylül tarihinde başlayan başvuruların son günü ise 1 Kasım olarak açıklandı.

Editör: Haber Merkezi