Şu anda hastanede koronavirüs tedavisi gören ve süratle iyileştiği belirtilen İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın enteresan saçlarının sırrı belli oldu.

Milliyet gazetesinin usta yazarı Melih Aşık, "Boris'in kafası" başlıklı yazısına "Berberler de herkes gibi evde hapis. O yüzden kimse saçını kestiremiyor. Bazı vatandaşlar uzayan saçını kendi kesmeye çalışıyor. O yüzden yakında saçları Boris Johnson gibi darmaduman vatandaşlar göreceğiz sokaklarda" diye başladı ve şöyle devam etti:
 

"Bu arada... İngiliz Başbakanı Boris Johnson’ın bir berberi var mı? O saçlar berber görmüş saçlar mı, diye sorabilirsiniz.
Hemen cevap verelim. Evet, Boris’in bir berberi var. Hem de kim biliyor musunuz? Londra’nın Angel semtinde dükkânı olan Cevdet Işık adlı bir Türk. Boris bir gün o dükkânın önünden geçerken aklına esmiş, girmiş içeri, o giriş. 2015 yılından beri üç haftada bir bu berbere gidiyor. Her defasında 15 pound (Yaklaşık 130 TL) veriyor. Bazen kendisine kafa masajı, sıcak havlu, sakal tıraşı da yapılıyor... Hatta bira ikram ediliyormuş. Evet, o saçların bir sorumlusu da berber Cevdet."

 

Editör: Haber Merkezi