Olay ABD’nin Ohio kentinde yaşandı. Brooke Skylar Richardson, 17 yaşındayken tuvalette bebeğini öldürmek ve onu bahçeye gömmekle suçlandı. Polis sorgusunda Richardson, tuvalette doğum yaptığını anlattığı gibi ağlamaya başladı ve polise bebeğini öldürmediğini söyledi.

Richardson, şu an 20 yaşında. Suçlandığı tarih ise 7 Mayıs 2017. cesedi bahçeye gömmeden önce bebeği tuvalette öldürmekle suçlanıyor.

Brooke Skylar Richardson, tuvalette otururken bebeğinin doğmuş olduğunu iddia etti ve dedektiflere, ailesine söylemekten korktuğunu söyledi.

"NEFES ALMADI, SES ÇIKARMADI"

İşte Richardson’ın ifadesi: Bebeğim oldu. Banyomdaydı. Tuvaletteydim. O zaman bebeğim oldu. Onu hissedebiliyordum ve çıkması gereken bir şey vardı... Daha sonra çıktı, nefes almadı, ses çıkarmadı. Yakalamaya çalıştım... Tuvalete düştü. Onu kafasından yakaladım. Ona asla zarar vermedim. Kucağıma koydum, bir süre onunla kalıp uyanmayacağını görmek için orada kaldım ve sonra onu gömmek zorunda kaldım… Bunun için başım belaya girecek mi? Bebeği öldürmek istemedim, bilerek yapmadım.

BAHÇEYE GÖMDÜ

Kesmesi için bebeğe bağlı göbek kordonu olmadığını iddia etti.

Richardson daha sonra bebeği arka bahçeye gömmeye karar verdiğini, garajından bir kürek kullanarak küçük bir alan kazmaya karar verdiğini söyledi.

Babası, kendisine neden yalan söylediğini ve ayrıca bebeğin babasının kim olduğunu sordu. Richardson'ın cevabı ise "Trey, çıktığım o adam" oldu.

Richardson, bebeğin babasına hamile olduğunu söylemediğini açıkladı.