Asya ülkesi Japonya'da akıllı bir girişimci, ülkenin en ucuz hotelini devreye soktu. Fukuoka şehrinde hizmet veren bir otelin sahibi, Japonya'da daha önce görülmemiş bir girişime imza attı. 

Business Ryokan Asahi isimli otelin sahibi, 8 numaralı odanın ücretini gecelik 130 yen ( 6.80 Türk Lirası ) olarak belirledi. Ancak bu oda da kalacak misafirlere bir şart koydu. Bu şartı sağlayamanların konaklayamacağı otelde, sahibi tarafından konulan şart sosyal medyanın gündemine oturdu.

YOUTUBE'DA YAYIN ŞARTI

Dünya'daki konaklama ücretleri ele alındığında pahalılığıyla dikkat çeken Japonya'da, akıllı bir girişimci ülkenin en ucuz otel odasını hizmete soktu. Buna karşılık tek bir şart koştu. Konaklama boyunca geceyi odada geçirerek müşteri, YouTube üzerinden canlı yayın yapmak zorunda. 

Japonya'daki otelden yapılan açıklamaya göre, odaya monte edilen kamerayla video kaydı yapıldığı ancak seslerin alınmadığı bildiridi. Öte yandan, çıplak durmanın yasak olduğunu odada müşterilere kıyafetleri değiştirmek için ortak kullanım alanı sunuluyor. Ayrıca en ucuz otel odasında ışık sadece uyurken kapanabiliyor. 

Editör: Haber Merkezi