Luna Fenner isimli bu bebek, nadir görülen bir cilt hastalığıyla dünyaya geldi. Yüzünü kaplayan büyük doğum lekesi nedeniyle de süper kahraman dünyasının Batman'ine benzetiliyordu.

ABD'de doğan 7 aylık bebeğin ailesi kızlarını iyileştirmek için doktor doktor gezdi. Aldıkları yanıtlar pek de olumlu değildi. Aileye tedavinin yıllar süreceği, maliyetinin 400 bin doları yani yaklaşık 2.5 milyon TL'yi bulacağı söylendi.

8 AMELİYATLA HASTALIKTAN KURTULABİLECEK

Umudunu kaybetmeyen aile Rusya'da cilt hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir doktora başvurdu. Rus doktor bebeğin yüz derisine uygulanacak hassas tedavi yöntemiyle hastalıktan kurtulabileceğinin müjdesini verdi. Ancak bebeğinin her biri 25 bin dolara mal olacak 8 ameliyat olması gerekiyordu.

BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI

Anne Fenner da bu kez ameliyat masraflarını karşılamak için bir web sitesinden bağış kampanyası başlattı. Minik bebeğin yüzündeki iz Batman karakterinin maskesine benzediği için kampanya ekstra ilgi gördü. Bağışlar ihtiyaç duyulan miktarın 40 bin dolarını geçti. Aile soluğu Rusya'da aldı. Bebeğin ilk ameliyatı da başarıyla sonuçlandı. 

Editör: Haber Merkezi