Hain yine hainliğini yaptı. FETÖ terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen, ABD Pensilvanya'daki dev sığınağında Yunan Kathimerini gazetesini ağırladı.

Türkiye'ye karşı düşmanca ifadeler kullanan terör başı gazetede manşetten verilen habere göre “Bazıları atmosferi bozmak ve suları bulandırmak için çok çalışıyor. Erdoğan son zamanlarda adalara gitmek, adaları yağmalamak, işgal etmek gibi saçma sapan şeyler konuşuyor. Herkes kendi yerinde kalmalı” ifadeleriyle Yunanistan’a destek oldu.

Ancak Kathimerini, FETÖ elebaşı ile yapılan görüşmenin toplamda 12 dakika sürdüğünü yazdı.  Gülen’in aniden yorgun olduğunu ve söyleşiyi yarım bıraktığını aktaran gazete, “Özür dileyip, odadan ayrıldı” dedi ve FETÖ elebaşının sağlık sorunları olduğunu gizlemediğini yazdı.

Gazete ayrıca, Gülen’in yaşadığı yeri ‘sığınak’ olarak tanımladı. Odalarda hiç pencere olmadığından söz edildi. Kapısında 7/24 güvenlik elemanlarının olduğu, yalnızca hastaneye gitmek için evden çıktığı yazıldı.

Gazete, evin detaylı fotoğraflarının çekilmesine izin verilmediğini aktarırken yine de mülkün uzaktan çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Ayrıca FETÖ elebaşının fotoğraflarının çekilmesinin de yasak olduğu belirtildi.

Editör: Haber Merkezi