İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi DÜNYA Kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme

Kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme

Son dakika haberine göre Endonezya'da içinde 53 askerle kaybolan denizaltıyı arayan ekibin bir enkaz parçasına ulaştığı açıklandı. Denizaltıdaki oksijenin de bugün itibarıyla tükendiği belirtilmişti.

Son dakika haberine göre Endonezya'da içinde 53 askerle kaybolan denizaltıyı arayan ekibin bir enkaz parçasına ulaştığı açıklandı. Denizaltıdaki oksijenin de bugün itibarıyla tükendiği belirtilmişti.

Endonezya Donanma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre kayıp denizaltı için arama kurtarma çalışmalarına katılan ekip denizaltı enkazının bir parçasına ulaşmayı başardı.

Yapılan açıklamada yapılan taramalar sonucu denizaltının denizin 850 metre derininde olduğu düşünülüyor. Öte yandan kaybolan denizaltının 500 metre derinliğe kadar inmesi için tasarlandığı biliniyor. Bölgede olası kurtarma operasyonu ve denizaltından canlı kurtarılacak personel için ekiplerin hazır bekletildiği belirtildi.

Denizaltında bulunan 53 mürettebatın sadece birkaç günlük oksijeni kaldığı ve oksijenin bu sabah erken saatlerde tükendiği açıklanmıştı. Yetkililer mürettebatın durumunu şu an için tahmin edebilmenin mümkün olmadığı belirttiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *