İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi DÜNYA Kıskançlık krizi geçiren Oğuzhan Altun İngiltere'yi karıştırdı: Eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürdü!

Kıskançlık krizi geçiren Oğuzhan Altun İngiltere'yi karıştırdı: Eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürdü!

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan Oğuzhan Altun, eski sevgilisi ile kısa bir süreliğine birlikte olan Michael Paul Baptista'yı beş kez bıçaklayarak sokakta ölüme terk etmişti. Geçtiğimiz günlerde yapılan duruşmada Altun'un, müebbet hapis cezası aldığı açıklandı

Londra'da 2019'un Aralık ayında 30 yaşındaki Oğuzhan Altun, eski kız arkadaşının sevgilisini sokak ortasında beş kez bıçaklayarak ölümüne sebep olmuştu.

Michael Paul Baptista tarafından saldırıya uğradığını iddia eden adam, verdiği yalan ifadelerle mahkemeyi şaşırtmaya çalışmıştı. Yalanları bir bir ortaya çıkan katil eski sevgilinin, geçtiğimiz salı duruşması gerçekleşti ve 19 farklı gerekçeyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Deliller sonunu getirdi

Soruşturma sırasında memurlar, Altun'un telefonunda eski kız arkadaşı ve Baptista'nın bulunduğu bir fotoğrafı yaktığı bir video buldu. Ayrıca Altun'un dükkanın önünde, kurbanını tehdit ettiği ve makası fırlatma anı kamera görüntülerine yansıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *