İngiltere'nin BBC One ve BBC Two kanalında yayınlanan Masterchef programı jürisi Gary Rhodes hayatını kaybetti. 59 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü şefin ölüm haberini, ailesi sosyal medyadan duyurdu. 

ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

Ünlü şefin ölümü ile ilgili yapılan açıklamada "Rhodes ailesi harika bir eş, baba ve kardeş olan Gary Rhodes'un vefatını üzüntüyle duyuruyor" ifadeleri kullanıldı. Ünlü şefin neden öldüğü ise henüz bilinmiyor. Ailesi tarafından yapılan paylaşımda da bu konuyla ilişkin bir açıklama yapılmadı.

SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Dünyaca ünlü şef Gary Rhodes, Masterchef'in yanı sıra Hell's Kitchen ve Rhodes Around Britain programlarıyla da ekranlarda yerini almıştı. 2007 yılında Dubai'ye yerleşen şefin, burada Rhodes 2010 ve Rhodes W1 adında iki restoran sahibiydi. Gary Rhodes, dünya çapında sahip olduğu dört restoranın başaşçılığını da üstleniyordu.

Rhodes'in ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Acılarını sosyal medya hesaplarından dile getiren birçok izleyici de çok ani bir ölüm olduğunu, büyük şaşkınlık ve üzüntü duyduklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi