Amerika Birleşik Devletleri'nde bir anne, uyuşturucu kullanmaaya başladıktan sonra oğlunun nasıl zayıfladığını ve yaralar içinde kaldığını gösteren, fotoğraflarını paylaştı.

Jennifer Salfen-Tracy, oğlu Cody Bishop'ın 7 ay önce ve uyuşturucu kullanmaya başladıktan sonraki fotoğraflarını yayınladı.

ARADAKİ FARK GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

İlk resimde, atletik ve canlı yüzlü görünen Bishop'ın, ikinci görüntüde yüzü korkutucu görünüyor ve vücudu çok daha zayıflamış, kolları ve bacaklarında açıkça görülebilen enjeksiyondan izler taşıyor.

Daha önce lisede spor yapan 26 yaşındaki çocuk şu an neredeyse tanınamıyor.

Salfen-Tracy, oğlunu haftalardır görmediğini ve muhtemelen Las Vegas'ta bir yerlerde sokaklarda yaşayan bir bağımlılık sarmalının derinliklerinde olduğuna inandığını belirtti.

ÇOK SAYIDA PAYLAŞIM ALDI

Anne, oğlunun hikayesini paylaşmaya karar verdiğini çünkü toplumdaki birçok insanın en büyük oğlu hakkında çok soru sorduğunu söyledi.

Salfen-Tracy'nin yaptığı bu paylaşım 40.000'den fazla kez paylaşıldı.

Anne, Las Vegas'ta oğlunun evsiz olduğunu ve haftalardır ondan haber almadığını açıkladı.

"NEDEN BÖYLE BİR YOLU SEÇTİĞİNİ ANLAMAK ZOR"

Salfen-Tracy şöyle yazdı: “Cody hala Las Vegas'ta evsiz ve ondan haftalardır haber alamıyorum. Kendisini seven ve ona ihtiyaç duyan ailesi ve çocukları olan bir kişinin hayatta neden böyle bir yolu seçtiğini anlamak zor. Onu Tanrı'ya teslim ve eve gelmek istemesi için dua edeceğim. Paylaşma konusunda tereddütüm vardı, ama birçok kişi işlerin nasıl gittiğini soruyor, bu yüzden paylaşmam gerektiğini hissediyorum. Bu yol boyunca birçok insanın ve ailenin aynı sorunla uğraştığını ama bunun hakkında konuşmadığını öğrendim. Bu, bugün dünyamızda gerçek bir konu..."

Editör: Haber Merkezi