73 yaşında olmasına rağmen dinç ve dinamik gözüken ABD Başkanı Donald Trump'ın eski doktorundan ilginç bir itiraf geldi. Eski Beyaz Saray Doktoru Ronny Jackson "Trump'ın yemeklerine gizlice karnabahar karıştırıyorduk" dedi

Özellikle McDonald's ve bilimum fast food zincirine olan zaafıyla bilinen ABD Başkanı Trump'ın eski doktoru Ronny Jackson Beyaz Saray'ın kapalı kapılarının ardında geçen yemek serüveninden bahsetti. Trump'ın vücut kitle endeksine göre "kilolu" sınıfında yer aldığına dikkat çeken Jackson, "Birkaç kilo verdirmek için yemeklerine karnabahar karıştırıyorduk" ifadelerini kullandı

20 yıl daha sağlıklı beslense 200 yaşına kadar yaşardı

Trump’ın her yıl yapılan rutin sağlık kontrollerinin birinin ardından sonuçları açıklayan Jackson, “Genel sağlığı harika. Başkan'a son 20 yılda daha sağlıklı beslenseydi 200 yaşına kadar yaşayabileceğini söyledim” sözleriyle çok konuşulmuştu.

Jackson, “Buna genetik denir. Bazı insanlar harika genlere sahiptir” demişti.

Emekli Donanma Tuğamirali olan Ronny Jackson, sonuncusu Donald Trump olmak üzere üç başkanla birlikte çalıştıktan sonra geçen yıl aralık ayında Beyaz Saray’dan ayrılmıştı.

Başkan Trump, eski doktorunu, Eski Muharipler Bakanlığı’na aday göstermiş ancak Ronny Jackson, hakkındaki görevi suiistimal ve aşırı alkol alma iddialarının ardından adaylıktan çekilmek zorunda kalmıştı.

Editör: Haber Merkezi