Avrupa Hentbol Federasyonu 1. turunda karşılaşmak üzere Yunanistan'ın PAOK takımına konuk olan Muratpaşa Belediyespor, salona çıktığında büyük bir şok yaşadı. Türk Bayrağı'nın asılmasına izin vermeyen Fanatik Yunan taraftarları, kadın hentbolcularımıza tükürüp sahaya yağ fırlattı. 

2 ÜLKEDE ASMAYACAKTI 

Oynanacak karşılaşmalar öncesi anlaşmaya varan PAOK ve Muratpaşa Belediyespor yöneticileri sahaya her iki ülkenin de bayrağının asılmaması konusunda anlaşmışlardı. Ancak Selanik'te oynanan maçta Yunan bayrağının asılıp, Türk Bayrağı'nın asılmamış olması gözlerden kaçmadı. Bunun üzerine maçın yetkililerine durumu aktaran Muratpaşa Belediyespor yönetimine geçiştirici cevaplar verildi. Aynı şekilde Maçın gözlemcisi ise Türk Bayrağı'nın asılmadığını ileten Muratpaşalı sporculara olumsuz yanıt verirken sporcularımız müsabakaya göğüslerinde Ay-Yıldız olan formasıyla çıktı.

SAHAYA TÜKÜRDÜLER

Fanatik taraftarlar sporcularımıza yönelik ırkçı saldırılar yaparken sahaya tükürüp, yağ fırlattı.  İkinci maçta polis tedbirleri artırılsa da bu durumun önüne geçilemedi. Müsabakayı berabere bitirmesine rağmen ilk maçta alınan mağlubiyet sebebiyle turnuvaya veda eden Muratpaşa'da oyuncuların taraftarların kötü davranışlarından etkilenildiği belirtildi.