Öğretmenlere maaşlarının ödenmemesi olayıyla gündeme gelen Doğa Koleji'nde sular durulmuyor. Doğa Koleji velileri yaşanan bu olumsuzluklar karşısında endişelelerini her fırsatta dile getiriyor.

SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORLAR

Geçtiğimiz günlerde de devir işlemleriyle gündemden düşmeyen ve cumartesi günü satış işlemleriyle ilgili bilgi verileceğini açıklayan Doğa Koleji yetkilileri sesslzliğini koruyarak herhangi bir açıklama yapmamıştı. Hem öğretmenlerin hem öğrencilerin hem de velilerin mağdur edildiği olay sonrası veliler çözümü birlik olmakta buldu. Sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışan ve Doğa Koleji önünde protesto gerçekleştiren veliler, bu olayın artık sonuca bağlanmasını istiyor.

ÇOCUKLARI İÇİN KAYGILILAR

Çocukları için kaygılı olduklarını ve öğretmenlerin maaş almadıkları halde öğrencileri mağdur etmemek adına derslere girmeye devam ettiklerini aktaran veliler, bunun da bir sonu olacağını söyleyerek öğretmenlerin dersi bırakma ihtimalinden dolayı kaygılı olduklarını belirtiyor. 

Doğa Koleji Velileri Dayanışma Platformu bünyesinde sosyal medya üzerinden yazılı açıklama yapan veliler, şikayetlerini dile getirerek seslerini duyurmaya çalışıyor.