Düzce'deki Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Suzan Ardıç Çiner'in okulun tadilat çalışmaları sırasında kendisine özel bir tuvalet yaptırdığı, kapısına da "Müdür WC" yazdırdığı ileri sürüldü.

Olay sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki gördü ve kapı değiştirildi. Konuyla ilgili Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

İlimiz Merkez Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında “Düzce Mevlana Anadolu Lisesi Müdürü Suzan Ardıç Çiner, okula kendisine özel tuvalet yaptırdı: Müdür WC” başlıklı haberler yer almıştır.

Anılan okulumuzun tuvaletlerinde tadilat yapılmamış, fiziki ortam iyileştirme çalışmaları kapsamında okulun bütün kapılarına giydirme yapılmıştır.

Okul idaresinin ve rehberlik servisinin bulunduğu katta ortak kullanılan tuvalet kapısına ilgili firma tarafından sehven yapılan “Müdür WC” baskısı, okul müdürümüz tarafından fark edilmiş, ivedilikle kapı giydirmesi sökülmüş, gerekli düzeltme yapılmıştır.

Çeşitli mecralarda Müdürlüğümüz ve okulumuz aleyhine yapılan söz konusu iddialar, gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Editör: Haber Merkezi