Okul tatil uzatıldı mı? Saat 13.30'da toplanan bilin kurulunun akabinde ekranların karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların tatil etilmesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki okul tatili uzatıldı mı 2020? Ara tatil uzatıldı mı?

Okul tatili uzatıldı mı 2020?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okulların uzatıldığını söyledi. Asıl açıklamayı Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptı. Eba TV'den ilk haftanın test olduğunu söyleyen Ziya Sleçuk, her türlü senaryoya hazır olduğunu söyleyerek tatil sürecini bir müddet daha uzatıldı.

Okul tatili uzatıldı mı 2020 | Ara tatil uzatıldı mı?

Okullar ne zaman açılacak?

Okullar ne zaman açılacak 2020? Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimin devam edeceğini belirlenen tarihin bir müddet daha uzadığını ve 30 Nisana kadar okulların ara tatile devam edeceğini ifade etti. Selçuk, bunun bir tatil değil evde ders süresinin uzatılması olduğunu bildirdi.

Ücretli öğretmenler ne olacak? 

Okulların 1 aydan daha fazla tatil ilan edilmesiyle ücretli öğretmenler ne olacak sorusu akıllara geldi. Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ücretli öğretmenlerin de uzaktan eğitime destek vereceğini ifade etti ve gerekli iyileştirme çalışmalarının ise devam ettiğini açıkladı.

Editör: Haber Merkezi