Okula destek eğitim kitaplarıyla, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için önemli derslerden oluşan eğitim setlerine yer verilmiştir. Okumanın eğlenceli ve eğitici olacağı kitap setleri, kimya, fizik, matematik, Türkçe ve İngilizce gibi öğrencilerin ekstradan çalışması gereken dersleri içermektedir. Soru bankası, anlatımlı ders notları, anlatımlı soru bankası ve sınava hazırlık ürünleri bir aradadır. 

Okul Sonrası Tekrar Setleri 

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için her ders için hazırlanmış soru bankaları, öğrendikleri konu hakkında kendilerinden emin olmalarını sağlayacaktır. Özellikle lise döneminde, 9. 10. 11. Ve 12. Sınıflar için hazırlanmış soru bankaları, tekrar yaparak sınav dönemlerine de kendilerini hazırlamalarını sağlar. Okul ürünleri arasında yer alan önemli setlerden biri de, okumak ve tekrarla birlikte testlerin verdiği geri bildirimlerdir. 

  • Lise fizik soru bankası;
  • Lise kimya soru bankası; 
  • Lise matematik soru bankası; 
  • Lise felsefe soru bankası
  • Lise dil bilgisi ve anlatım soru bankası; 
  • Lise tarih soru bankası; 
  • Lise biyoloji soru bankası; 
  • Lise Türk dili ve edebiyatı soru bankası; 
  • Lise coğrafya soru bankası; 

Soru bankaları, özet ve müfredata göre hazırlanmış konu başlıklarıyla birlikte hazırlanmıştır. Eğitimde destekçi programlar olarak, 9. Sınıftan 12. Sınıfa kadar öğrencilerin sınav hazırlık aşamasında destek alabileceği kitaplardır. 

Lise Hazırlık Setleri 

Lise hazırlık setleri, tarih, edebiyat, coğrafya, matematik, biyoloji ve kimya gibi önemli derslerin özetleriyle birlikte tasarlanmıştır. Okuldan sonraki aşamada soru çözerek ve anlaşılmayan konularda ek bilgi alarak ilerleyecekleri bu kitaplar, sınava çalışırken yardımcı olacaktır. 

Lise, ilkokul ve ortaokul da dahil olmak üzere hazırlık setleriyle, öğrenciler okulda alamadıkları verimsiz bir ders olduğunda evde çalışarak eksiklerini giderebilecektir. Bu konuda destekçiniz olacak incikirtasiye.com adresi hemen öğrencilerin yardımına koşacaktır. 

YKS – TYT Hazırlık Testleri 

YKS için öğrencilere özel hazırlanmış testlerle birlikte çalışma kartlarına da yer verilmiştir. Öğrencilerin günlük hayatta evden okula, okuldan eve giderken bu minik kartlarla çalışarak tekrar yapabileceği özetler hazırlanmıştır. Her dersten yardım alacağınız her kırtasiye ürününe ulaşabileceğiniz İnci Kırtasiye malzemeleri için online sistem 7/24 hizmetinizde olacaktır.