Sultanbeyli moto kurye, Akıncı Lojistik tarafından verilen hizmetlerden bir tanesidir. Akıncı Lojistik olarak neredeyse 15 yıldır İstanbul’un tüm ilçelerine hizmet vermekteyiz. Moto kurye hizmetlerimiz hızlı, güvenilir ve ekonomiktir.

Neden Akıncı Moto Kurye?

Akıncı moto kurye olarak uzun yıllardır bu sektörde hizmet vermekteyiz. Sektörde oldukça tecrübeli ve öncü firmalardan biriyiz. Misyonumuz ekonomik ve profesyonel hizmeti bir arada verebilmek. Bu amaç doğrultusunda tüm çalışanlarımız ile birlikte hizmet vermekteyiz.

Firmamız bireysel ya da kurumsal herkese yardımcı olmaktadır. Çeşitli müşteri skalamız ve paketlerimiz ile her türlü ihtiyaca hizmet etmekteyiz. Akıncı moto kurye, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Bu nedenle müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hizmet çeşitlerimiz güncellemekteyiz.

Pendik moto kurye servislerimizin yanında şehir içi ve şehir dışı da hizmet vermekteyiz. Firmamız bünyesinde çok sayıda araç bulunmaktadır. Bu sayede aynı anda birden fazla teslimat gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca profesyonel çalışanlarımız sayesinde teslimatlarda herhangi bir sorun ile karşılaşmıyoruz.

Akıncı Lojistik, tamamen sigortalı taşıma yapmaktadır. Müşterilerimizin tüm siparişleri firmamız tarafından sigortalanmaktadır. Herhangi bir kaza ya da olumsuz durum sonucu zarar gören paketler ile müşterilerimizin mağdur olmamasını amaçlamaktayız.

Müşterilerimiz hizmetlerimizden ya da moto kuryelerimizden memnun kalmadıklarını bildirdiklerinde iade işlemlerini başlatmaktayız. Müşterilerimize ödedikleri parayı iade ediyoruz. Ancak moto kuryelerimizin tamamen eğitimli ve lisanslı olması nedeniyle bir sıkıntı ile karşılaşma olasılığınız oldukça düşüktür.

İstanbul Moto Kurye Hizmetleri

Akıncı Lojistik olarak Sancaktepe moto kurye de dahil olmak üzere İstanbul’un tüm ilçelerine hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin istedikleri lokasyonlara teslimat gerçekleştirmekteyiz. İstanbul içi olan tüm hizmetlerimiz aynı gün içerisinde teslim edilmektedir. Ayrıca İstanbul dışına da moto kurye hizmeti vermekteyiz. Akıncı Lojistik kurye hizmetlerimiz:

  • Motorlu kurye: bu hizmet ile acil evrak, kimlik, anahtar, fatura gibi paketlerinizi gönderebilirsiniz. İstanbul içerisine ortalama 3 saatte teslimat gerçekleştiriyoruz.
  • Moto taksi: Bu hizmetimiz acilen bir yere yetişmek isteyen müşterilerimiz içindir. Taksi ya da toplu taşıma ile vakit kaybetmek istemeyen kişileri hızlı ve güvenilir bir şekilde motosikletlerimiz ile taşımaktayız.
  • Acil (Express) moto kurye: Standart gönderimden daha hızlı durumlarda tercih edilen hizmetimizdir. İstanbul içerisine ortalama 2 saatte teslimat gerçekleştirilir. Teslimat hızı arttıkça hizmet fiyatı da artış göstermektedir.
  • VIP moto kurye: Çok acil gönderimler için tercih edilmektedir. Tüm İstanbul içerisine ortalama 60 dakikada teslimat gerçekleştirilir. Bu hizmetimiz standart gönderimin 4 katı olarak fiyatlandırılmaktadır.
  • Acil ilaç moto kurye: Sultanbeyli moto kurye elemanımız ya da diğerleri, müşterilerimizin acilen ilaca ihtiyacı olduğunda bu hizmeti vermektedir. Kurye müşterinin talep ettiği ilacı eczaneden alarak teslim eder.
  • Şehirler arası moto kurye: Müşterilerimizin şehir dışına teslim edilecek paketleri olduğunda hizmet vermektedir. Gidilen lokasyona bağlı olarak fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Hizmet Sürecimiz Nasıl İşler?

Akıncı Lojistik ile hizmet almak oldukça kolay ve zahmetsizdir. Sitemiz üzerinden istediğiniz hizmet için kurye çağırabilirsiniz. Bunun için gerekli butona basmanız yeterli olacaktır. Buton sizi WhatsApp müşteri hattına yönlendirir. Burada paketiniz hakkında detaylı bilgi vermelisiniz. Çalışanlarımız size birkaç soru soracaklardır.

Onaylanan paketiniz için fiyat hakkında bilgilendirileceksiniz. Ayrıca sipariş kodu ve tahmini teslimat süresi de çalışanlarımız tarafından size bildirilecektir. Daha sonra Sancaktepe moto kurye elemanımız adresinizden paketi teslim alır. Kuryeye paket tesliminde ilk 5 dakika gecikmede herhangi bir ücret alınmaz. Ancak daha sonraki her 5 dakika için 1 TL fiyatlandırma bulunmaktadır. Paketinizin kurye gelmeden önce hazır bulunması hem ücret hem de vakit açısından yararınıza olacaktır.

Kurye paketi teslim aldıktan sonra güvenli ve hızlı bir rota üzerinden ilerleyecektir. Paket tesliminin hızlı olması tecrübeli moto kuryelerin yol bilgisi sayesindedir. İstediğiniz hızda hareket eden kurye teslimatı gerçekleştirir. Size verilen kod üzerinden paket durumunu takip edebilirsiniz. Ayrıca firmamız tarafından bilgilendirme e-postası da alacaksınız.

Akıncı Lojistik bünyesinde çalışan moto kuryeler, güler yüzlü, eğitimli ve sertifikalıdır. Çalışanlarımızı özenle seçtiğimiz için size profesyonel hizmet sunabiliyoruz.

Editör: Haber Merkezi