Kasko şirketleri müşterilerin yeni ihtiyaçlarını gidermek ve sektörde ilgi çekmek için bu defa da bebekli araç sahiplerine yöneldi. Bundan böyle çoğu kasko şirketi poliçeyi yüzde 25 daha ucuza satacak. Öte yandan, sigortacılar aynı poliçede bakıcı garantisi de veriyor

Müşteriye daha çok ürün ve hizmet sunma isteğinde olan sigorta şirketlerinin yeni ürünü ‘Sigorta yaptırmak isteyen araç sahiplerine daha geniş bir ürün yelpazesi ve hizmeti sunmak isteyen kasko şirketleri, şimdi de bebeği olan araç sahiplerine yöneldi. Baby On Board Kasko’. 0-5 yaş arası çocuk sahibi olan tüm sürücülerin faydalanabildiği bu yeni kasko ürünü, hususi otomobil kullanım tarzındaki araçlarda ekstra yüzde 25 indirim avantajı sağlıyor. Sigorta acenteleri ve sigorta brokerleri üzerinden satın alınabilen bu ürüne müşteri isterse bakıcı teminatını da ekliyor.

EĞİTİM SİGORTASI DA SUNUYORLAR

Sigorta sektörünün üzerinde yoğunlukla durduğu bir diğer alan ise eğitim. Sigorta şirketleri anne babaların çocuklarının eğitimini garanti altına almaları için ilgilerini çekebilecek eğitim sigortaları sunuyorlar. Yine sektörde pek çok sigorta şirketi çocuklu ailelere avantajlı kasko sigortası sunarken eğitim sigortaları da şirketlerin gündemlerinde yer alan ağırlıklı sigortalar olarak dikkat çekiyor.
Çocuğun eğitiminin yaşanabilecek olumsuz gelişmelere karşı garanti altına alınması için eğitim koçluğu, sağlık ve indirimli yurt dışı eğitimi gibi avantajların bulunduğu poliçeler sunuluyor. Bu poliçeler arzu edilmemesine karşın vefat teminatı, yaşam teminatı ve kaza sonucu vefat teminatını da içeriyor.

YÜZDE 15 VERGİ İNDİRİMİ

Yaşam teminatı; sigorta süresi sonunda, poliçe süresi içinde vefat teminatı kapsamında bir tazminat ödemesi yapılmamışsa ve poliçe feshedilmemiş veya cayılmamış ise prim ödeme ve geçerlilik şartlarının sağlanması halinde, sigorta süresi boyunca ödenmiş olan toplam prim tutarı kesinti yapılmaksızın sigortalıya ödeniyor.
Anne babalar çocuk sağlığı ile ilgili merak ettikleri konularda, telefonda doktor danışmanlık hizmetinden yararlanabiliyorlar. Eğitim sigortası alanlar, ödedikleri primlerin tamamını aylık brüt ücretin yüzde 15’i oranında vergi indiriminden yararlanıyor.

 

Editör: Haber Merkezi