Sosyal medyanın son dönemde en önemli satış alanı olduğunu söyleyen Berkay Yıldız, Black Fashion Ceo’su olarak, e ticaret siteleri hakkında tüyolar verdi. 

Black Fashion İnstagram’da Nasıl Büyüdü?

Black Fashion instagram adresi  için öncelikle güven ve bol paylaşımla yola çıktılarını açıkladı. Türkiye’nin en büyük kadın giyim markası yolunda ilerlerken, sosyal medya hesaplarında da sevilen paylaşım alanlarını kullanmanın avantajlarından bahsetti. Türkiye’de en çok sosyal medya üzerinden reklam yapıldığını ve satışların artığını da hangi pozisyonlara göre etki ettiğini de takip ettiğini duyurdu. İnstagram hesabının verdiği avantajları da meslektaşlarıyla paylaşarak, yeni bir marka olmanın verdiği avantajları da kullandığına dikkat çekti. 

Black Fashion İnstagram Adresinde Dikkat Çekiyor!

Dikkat çekici paylaşımlar ve özel ürün seçeneklerini modanın en özgün tasarımlarını instagram adresimizde @blackfashion paylaşarak başladık dedi. Berkay Yıldız için E ticaret sitesinin yönetimi ve sosyal medya avantajlarının kullanılması yurt dışı satışlarına da oldukça etkili oldu. Kadın giyim markası olarak en sevilen moda her zaman en çok göz önünde olandır. 

Black Fashion Yeni Sezona Hazırlanıyor!

Yeni sezonda farklı stil ve tarzlara sahip çıkan Black Fashion markası, özellikle pandemi sürecinde de yaratıcılığı ön planda tutmanın etkili olduğunu duyurdu. Yaratıcılık, sevilerek yapılan iş ve sürekli göz önünde olmak, kısa zamanda en çok sevilen kadın giyim modellerinin ortaya çıkmasını sağlıyor.