2015 senesinden beri misafirlerini ağırlayan 5 yıldızlı otel, Kuşadası'nın en önemli merkezlerinden birisiydi. Efes Antik Kentine 10 Kilometre uzaklıkta yer alan ve sunduğu fırsatlarla konumunun en güçlü otellerinin başında gelen Suhan 360, 25. 5 milyon TL'den satışa çıkarıldı. 

İCRADAN SATIŞA ÇIKTI

Standart Oda, Standart Suit, Superior İki Kişilik Oda, Delüks Oda, Presidential Süit, Basic Oda ve düzenlenen birçok etkinlikle misafirlerine eşsiz bir tatil imkanı sunan Suhan 360 oteli 25 Milyon 528 Bin 281 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 6 Kasım'da icra ihalesi yapılacak 5 yıldızlı otelin satış işlemi saat 09.00'da gerçekleştirilecek. Bugüne kadar milyonlarca tatilciye ev sahipliği yapan otel, satışa çıkarılmasının ardından sevenleri tarafından yakın takibe alındı.

AYDIN DOĞAN'DA SATIYOR

Daha önce 893 milyon dolar karşılığında tüm medya kuruluşlarını Demirören Grubu'na satan Aydın Doğan, Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliği bulunan Hilton Otelini satışa çıkarmıştı. Doğan tarafından 2005 yılında 255.5 milyon dolara satın alınan Hilton, bulunduğu konum ve sunduğu fırsatlar sebebiyle yerli ve yabancı yatırımcıların radarına girmişti. 
 

Editör: Haber Merkezi