Özellikle her şık bayanın boynunu süslemesi gereken kolyeler ve zarif bilekleri süslemek için bileklikler yer almalıdır. Erkekler için ise mutlaka karakteristik yüzüklerin yer alması gerekir. Ancak hem kendi tarzınızı bulabileceğiniz hem de modanın en iyi şekilde yansımasını sağlayacak takı modelleri bulmak zaman zaman zahmetli olabiliyor. Atölye Fancy, özel tasarımları ile öne çıkıyor. Kişiye özel kolye,  gibi sizi özel hissettirecek birbirinden asil modeller seçeneği sunmaktadır.  

Sitede Yer Alan Takı Modelleri

Şıklığınıza şıklık katacak yüzük modelleri; bu siteden isim ve harf detaylı yüzük modellerini, yılın son trend pırlanta yüzük çeşitlerini, safir yüzük modellerini, yakut yüzükleri, baget pırlanta yüzükleri bulabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak, zümrüt yüzükler, vintage yüzük modellerini ve özel tasarım pırlanta yüzük modellerini bulabilirsiniz.

Zarif kulaklar için şahane küpe çeşitleri; zarif bayanların kulaklarını daha şık göstermenin yolu pırlanta küpelerden geçer. Eğer pırlanta küpeler dışında farklı modeller arayışı içindeyseniz o halde safir küpe modellerini, yakut küpe çeşitlerini ve zümrüt küpeleri tercih edebilirsiniz. Üstelik nostaljik küpeler sayesinde geçmişin ışıltısını bu güne yansıtabilirsiniz.

Her giyim kombinine uygun kolye modelleri; kolyeler spor giyim ile veya klasik giyim ile tercih edebileceğiniz takı çeşitlerindendir. Pırlanta kolyeler, isimli ve harfli kolyeler, safir kolyeler, yakut kolye modelleri ve inci kolyeleri bu siteden bulabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak, kendi kültürümüzü yansıtacak nazar boncuklu kolyeleri de siteden bulabilirsiniz. Eğer kendinizi daha özel hissetmek isterseniz özel tasarım modelleri de alternatif olarak tercih edebilirsiniz.

İnce detaylarla bezenmiş bileklik çeşitleri; bu kategoriden pırlanta bileklik modellerini, safir, yakut ve zümrüt bileklik modellerini bulabileceğiniz gibi kelepçe bileklikleri de temin edebilirsiniz. sitesi üzerinden kampanyalar ve farklı indirimler ile alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Siteden binlerce ürünü uygun fiyatlara temin edebilirsiniz. 

Editör: Haber Merkezi