Dado Style; “Kadın her şeyin en iyisine layıktır. Biz kadınların gardırobunda her zaman sevecekleri ve gönül rahatlığı ile giyecekleri modeller tasarlamak için geldik” diyen Dima Aslan tarafından kuruldu. 1987 doğumlu olan kadın tasarımcı, 2014 yılında İstanbul’a döndükten sonra göz kamaştıran tasarımlarına başladı. Dado Style hikayesi de Aslan’ın tasarımlarının rağbet görmesi ile başladı. Kalite ve rahatlığa önem veren Aslan, kendi markası altında bunu gerçekleştirebileceğini düşünerek kolları sıvadı.

Dado Style

Dado Style: Lüks ve Rahatlığın Markası

Tanıtım mağazası açıldıktan Dado Style, Türk kültüründen çizgiler tasarımları ile herkesin takdirini topladı. Markanın sadece tasarımları ile değil aynı zamanda kalitesi ile de anılmasını isteyen Aslan, kumaş, iplik ve aksesuar seçiminde titiz davranıyor. Aslan marka ile ilgili düşüncelerini, “Dado Style, bir gün dünyada lüks, şık ve rahat kavramlarının yerine kullanılacak. Altın değerinde bir yerde olacak. Ben bunu hayal ediyorum” sözleriyle açıklıyor.

Tasarım, ürün temin, pazarlama, kargo ve muhasebe alanında oldukça başarılı ve genç bir kadro ile çalışan Dado Style, Avrupalı rakiplerine meydan okuyor. Şimdiden sektörün önü açık oluşumlarından birisi olarak gösterilen marka, 3 senede yakaladığı ihracat rakamları ile de dikkat çekiyor.

Dado Style

Dado Style, ünlü müşterileri ile birlikte büyüyor. Markanın Instagram sayfası başta olmak üzere iletişim kanalları soru yağmuruna tutuluyor. Sunucu, oyuncu, model ve sosyal medya fenomenleri tarafından benimsenen marka, Aldonah Beauty gibi dünyaca ünlü mağazalar tarafından da tercih ediliyor. Markanın popüler kişiler tarafından tercih edilmesinde kota prensibi de etkili oluyor. Çünkü Dado Style, her mağazaya farklı ürün gönderiyor ve ürünlerin sayılarını sınırlı tutuyor.

Editör: Haber Merkezi