Evliliğin ardından sektör değişikliğine karar veren başarılı iş kadını Dilek Arslan Dilber, yatırımlarını moda sektörüne kaydırma kararı aldı. Beachwear markası olan ‘’Dileq Arslan’’ markasını oluşturarak, moda sektöründe hizmet vermeye başlayan başarılı iş kadını adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Katıldığı davetlerde giymiş olduğu şık ve zarif kıyafetler ile basının ilgi odağı haline gelen Dilek Arslan Dilber, kısa süre içerisinde moda ve sanat camiasından birçok ünlü dost edinmeyi de başardı. Sakin ve mütevazı kişiliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran başarılı iş kadını şu günlerde 2020 yaz kreasyon ürünlerini hazırlamaya devam ediyor.

Birçok sosyal sorumluluk projesinde de yine en ön sıralarda gözlemlenen Dilek Arslan Dilber, işlerinden arta kalan zamanı eşi Ali Dilber ve oğlu Aliaslan Dilber ile geçirmeyi tercih ediyor. 2020 yılı moda camiasında korona virüs salgını nedeniyle pek parlak günler geçirmezken, Dilek Arslan Dilber bu durumu fırsata çevirerek kendisini atölyesine kapattı ve kreasyonunu hazırlamaya devam ediyor.

Kısa süre içerisinde 2020 yaz kreasyonunu müşterilerinin beğenisine sunacak olan genç ve başarılı modacı, şıklığı ve kalitesi ile dikkat çeken birçok ürünü tanıtmaya hazırlanıyor. Başarılı modacının müşterilerini ise genellikle moda ve sanat camiasının tanınan simaları oluşturuyor.

Editör: Haber Merkezi