DNC Group CEO’su Deniz Işın Coşkuner “Pandemi nedeniyle sınırların uzun süre kapalı kalması veya ülkeler arası seyahatin daha zor hale gelmesi nedeniyle markalar e-ihracata yöneldi. E-ihracat yoluyla şirketler istediği ülkeye satış gerçekleştirebiliyor. E-ihracat yapabilmenin en iyi yolu işletmelerin kendi web sitelerini kurmasıdır” dedi.

DNC Group şirketinde markalara yazılım, kodlama tasarım gibi hizmetler veren Deniz Işın Coşkuner, bu alanda başarılarıyla biliniyor. İşletmelere tavsiyelerde bulunan Coşkuner “Dijitalleşmenin önemini pandemi ile birlikte artık her işletmenin anladığını düşünüyorum. İşletmelerin dijitalde var olmaları ister yurt içi ister yurt dışı satış gerçekleştirebilecekleri anlamına geliyor. Bu nedenle her işletme, kendi dinamiklerine uygun olacak dijital mecralarda yerini almalıdır. Bugün sosyal medya uygulaması Instagram bile işletmelerin satış gerçekleştirdiği bir pazar haline geldi. Artık dijitalleşemeyen işletmelerin başarılı olacağını düşünmüyorum” dedi.

DNC Group CEO’su Deniz Işın Coşkuner Kimdir?

Deniz Işın Coşkuner, 24 Kasım 2000 tarihinde Antalya’da doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Mersin’in Anamur ilçesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Karaman'da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

Küçük yaşlardan beri ilgili duyduğu yazılım ve kodlama üzerine yoğunlaşan Deniz Işın Coşkuner 2013 yılında DNC Group şirketini kurdu. Genç yaşına rağmen ticari hayatına başlayan ve başarılı işlere imza atan Coşkuner, birçok marka ile işbirliği yapmaktadır. 

Geçtiğimiz ay “Bir Ömrün Ölümü” adını verdiği ilk kitabını çıkaran Deniz Işın Coşkuner, ikinci kitabını da yazmaya başladığını açıklamıştır.



 

Editör: Haber Merkezi