Günümüzün en revaçta sektörlerinden biri olan e-ticaret sektörü, her gün gelişiyor ve değişmeye devam ediyor. E-ticaretin sağladığı avantajlardan yararlanmak isteyen kişiler ve firmalar; bir e-ticaret sitesi açarak internetten satış yapmak istiyorlar. E-ticaret sitesi açmak isteyenler genellikle yazılım ve bilişim firmaları ile çalışarak bir e-ticaret sitesi kurduruyor ve internetten satış yapmaya başlıyor.

E-ticarete olan ilginin artmasıyla beraber; e-ticaret ekosistemi dahilinde olan veya farklı hizmet sunan firmalar da bayilik ağı dahilinde, komisyon bazında gelir paylaşımı modeliyle satış ortaklığı yaparak kazanç sağlayabilirler. Günümüzde bu alanda çalışan bayiler, yüksek oranda gelirlerini arttırabiliyor.

E-ticaret Sitesi Bayiliği Nasıl Alınır adlı bu yazımızda sizlere Türkiye’nin en çok tercih edilen e-ticaret altyapı sağlayıcısı olan Ticimax’ın bayilik sistemi hakkında bilgi vereceğiz. Sizler de bu yazımızda Ticimax’ı daha yakından tanıyabilir ve satış ortaklığı programına katılarak gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Ticimax Nedir?

Yazılım ve bilişim sektöründe 15 yılı aşkın tecrübesi ile hizmet veren bir firma olan Ticimax, e- ticaret firmaları için e-ticaret altyapıları ve özel e-ticaret çözümleri üreten bir firmadır.

10.000’den fazla e-ticaret firması ile çalışan Ticimax müşterilerinin e-ticaretteki rekabetlerini güçlendirmek için 100’ün üzerinde uzmanla e-ticaret firmalarına hizmet vermektedir. Bununla beraber Ticimax satış ortaklığı programı ile e-ticaret sitesi bayiliği almak isteyen işletmelere de yardımcı olmakta ve yapılan satışlar üzerinden komisyon ödemesi yapmaktadır.

Ticimax Bayiliği Nedir?

Ticimax bayiliği ya da Ticimax satış ortaklığı, Ticimax tarafından üretilen e-ticaret alt yapılarını ve e-ticaret çözümlerini çevresine ve müşterilerine öneren kişi ve kurumların gelir elde etmesini sağlayan kazan kazan yaklaşımını benimseyen bir ortaklık sistemidir.

Kişi ve işletmeler ücretsiz bir şekilde Ticimax bayiliği alarak gelir elde etmektedir. Bununla beraber reklam, tasarım, arama motoru optimizasyonu, e-ticaret danışmanlığı vb. alanlarda da hizmet vererek çalıştıkları firmalar üzerinden gelir elde edebilmektedir.

Ticimax Satış Ortağı Nasıl Olunur?

E ticaret Bayilik alarak Ticimax satış ortağı olmak ve para kazanmak isteyen kişilerin ilk olarak satış ortaklığı için bayilik başvurusu yapması gerekmektedir. Ticimax satış ortaklığı başvurunda sizlerden;

● Firma Adı
● Yetkili Kişi
● Telefon Numarası
● E-posta Adresi

Gibi bilgileri isteyecektir. Bu bilgileri içeren Ticimax bayilik formunu doldurduktan sonra Ticimax yetkilileri sizlerle iletişime geçecek ve Ticimax Satış Ortaklığı hakkında sizlere bilgi verecektir. Bunun sonrasında yapılan anlaşmalar ile sizler de Ticimax bayii olabilir ve satışında aktif bir şekilde rol oynadığınız müşterilerde, mali işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte komisyon almaya hak kazanabilirsiniz.

Binlerce Marka Tarafından Tercih Ediliyor

E-ticaret ve e-ihracat ile internetten ürün satmak isteyen binlerce marka Ticimax e-ticaret altyapısını tercih ediyor. Ticimax e-ticaret altyapısı içerisinde bulunan;

● Mobil Uygulama
● Ürün Yönetimi
● Müşteri Hizmetleri
● Arama Motoru Optimizasyonu
● Pazaryeri Entegrasyonu
● Kargo Entegrasyonu
● Sanal Pos Entegrasyonu

Gibi birçok özellikten yararlanan işletmeler e-ticaret sitelerini hızlı bir şekilde hayata geçiriyor ve internetten satış yapmaya başlayabiliyor. Sizler de hizmet verdiğiniz müşterilerinizin satış yaparak gelir elde etmesini sağlamak için Ticimax bayiliği alabilir ve kolay kurulum özelliklerinden yararlanarak müşterilerinizin e-ticaret süreçlerini hızlandırabilirsiniz.

Gelirlerinizi Artırın

Ticimax bayiliği alan firmalar yalnızca e-ticaret paketi satarak gelir elde etmiyor. Günümüzde birçok Ticimax bayisi müşterilerine e-ticaretin farklı alanlarında da yardım ediyor;

● E-ticaret Sitesi Kurulumu
● Sosyal Medya Pazarlama
● İçerik Pazarlaması
● E-ticaret Danışmanlığı
● İş Geliştirme

Gibi süreçlerde hizmet veren birçok Ticimax bayisi verdikleri bu hizmetlerden de gelir elde ediyor.

7 / 24 Destek

Günümüzde hizmet alan kişi ve firmaların en çok önemsediği şeylerden biri de müşteri hizmetleri desteği. Genellikle e-ticaret sitesi kurulum aşamasında kişi ve firmalar eksik olan bilgileri için yardım almak istiyor. Fakat günümüzde birçok yazılım ve bilişim firması günün belirli saatlerinde müşterilerine yardımcı olabiliyor.

Ticimax ile çalışan firmalarda ise bunun tam tersi olduğunu söylemek mümkün. Ticimax e- ticaret alt yapıları ile e-ticarete adım atan kişiler 7 gün 24 boyunca Ticimax müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek e-ticaret süreçlerinde yardım alabiliyor. Ticimax Satış Ortakları da e- ticaret sitesi kurulumu, reklam çalışmaları ve e-ticaret danışmanlığı gibi birçok konuda firmamızdan istediği zaman ve saatte yardım alabiliyor.

Ücretsiz E-ticaret Eğitimleri

Ticimax, müşterilerini ve satış ortaklarını e-ticaret alanında bilgi sahibi yapmak ve geliştirmek için her zaman e-ticaret eğitimleri düzenliyor. Ticimax müşterileri ve satış ortakları e-ticaret eğitimlerine ücretsiz bir şekilde katılabiliyor.

Sizler de kendinizi e-ticaret alanında geliştirmek istiyorsanız Ticimax satış ortağı olabilir ve hem satış yaparak gelir elde edebilir hem de ücretsiz e-ticaret eğitimleri sayesinde kendinizi e-ticaret alanında daha fazla geliştirebilirsiniz. Ücretsiz e-ticaret eğitimleri ile uzmanlık alanlarınızı geliştirebilir ve müşterilerinizin her ihtiyacına cevap verebilen bir Ticimax satış ortağı olabilirsiniz.

Ticimax ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarından takip edebilir e-ticaret ve ücretsiz e-ticaret eğitimleri hakkında bilgi edinerek e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi