Enerji üretim alanında ve imalathanelerde kullanılabildiği gibi aynı zamanda cafe, restoran ve otel gibi çoklu yaşam alanlarına da entegre edilebilen özel bir sistemdir.

Özel Elektrikli Isıtma Sistemleri

Kış aylarının koşullarına göre derecelendirmeyi akıllı paneller üzerinden sağlamakta olan elektrikli ısıtma istemleri, özellikle dış mekanlarda buzlanma ve nem etkisinin azaltılmasında kullanılmaktadır. Özel bir sistem kurulumuyla yerin altına monte edilen sistemler, rampa ısıtma sistemi olarak dış mekan buzlanmalarının oluşmamasını sağlar. Aynı zamanda iç mekan için de hamam ısıtma sistemi olmanın sağladığı ısı teknolojisiyle kısa zamanda ortamdaki ne oranının düzenlenmesinde üstün bir performans sergilemektedir.

Özel kablolu sistemler olarak, suya dayanıklı ve ısı kontrol panelleriyle hava koşullarının farkında olan bir sistem olarak, özel bir kurulum uygulanacak ve ortamın homojen bir şekilde sulu yerden ısıtma sisteminden yararlanmasını sağlayacaktır.

Endüstriyel Alanda Kullanım Faktörleri

Endüstriyel alanda hem soğutma hem de ısıtma alanı olarak uzun süreli çalışkan bir sistemin oluşması sağlanmaktadır. Bu alanda profesyonel bir kurulum yapılarak, sistem özellikle sabit watt ısıtmayla ekonomik bir şekilde çalışabilir. Aynı sistemler kı aylarının zor geçtiği şehirlerde çatı ısıtma sistemi olarak da kullanılarak, özellikle buzlanmanın önüne geçilmesini sağlamaya dönül bir teknolojinin uygulanmasını sağlar. Kış bahçesi, cafe, restoran ve üretim tesislerine özel farklı kablo ve montaj sistemleri kurularak, ısının maksimum derecede ortam özelliklerine göre çalışması sağlanır.

Profesyonel kurulum, ideal ısı derecesi ve çevre dostu sistemler olarak günümüz teknolojisine uyum sağlayacak donanıma sahiptir.

% 100 Güvenli Isıtma Sistemleri

Isıtma sistemlerinde risk oranı düşük aynı zamanda enerji tasarruf açısından da ideal bir etkiye sahip olan sistemler, özellikle iç ve dış mekan koşullarına göre zeminin alt kısmına sabitlenmektedir. Bu sabitleme işlemlerinde kurulumunun kusursuz yapılması ve risk oranının düşürülmesi amaçlanarak www.isitmax.com/ ekibindeki uzmanlar ve teknikerler tarafından test edilerek kullanıma açılmaktadır.