İstanbul'un Esenyurt ilçesinde icradan dolayı 2+1 daire satışa sunulmuştur. Söz konusu taşınmaz 146 metrekare olup Esenyurt'un Pınar Mahalle semtinde yer almaktadır. İki aşamada gerçekleştirilecek satış için ilk tarih 10'uncu ayın 7'si olarak belirlenmiştir. İlk satış sonucunda alıcı bulunulmazsa ikinci satış için belirlenen tarih 11'nci ayın 18'idir. 

GENEL ÖZELLİKLERİ

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yer alan 2+1'lik daire 146 metre kare olup, 6 katlı binanın 3. katında yer almaktadır. Söz konusu taşınmaz için satış açık artırma usulü yöntemi ile yapılacaktır. Satışın gerçekleşeceği yer "Mezat Salonu - Ekinoba Mah. Londra Asfaltı Yan Yol, No:107 (Çanakkale Sok. Aymerkez Karşısı) BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL" şeklinde belirtilmiştir. 

TALEP GÖREN KONUT ALANI

Esenyurt İlçesinin Pınar Mahallesi'nden satışa sunulan 2+1 146 metre karelilk daire, civarın konut anlamında talep gören yerleri arasında gösterilmektedir. Islak hacim zeminleri seramik, yerler parke döşemeli ve duvarların boyalı olduğu daire her türlü belediye imkanları ve sosyal faailetlerden yararlanabilecek bir mevkidedir. Mevzu bahis dairenin daha fazla özelliğini görmek ve "fiyatını" öğrenmek için aşağıda vereceğimiz linke tıklayabilirsiniz. 

DAİRE ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ FİYATI İÇİN TIKLAYIN

Editör: Haber Merkezi