Faaliyetlerin sorunsuz işlemesi için sistemsel problemleri çözmeyi başaran Altun Market, özellikle geçtiğimiz yıl mağaza sayısını hatrı sayılır bir seviyeye çıkarmıştı. Ağırlıklı olarak Şirinevler, Yenibosna ve Bağcılar ilçelerinde bulunan Altun Market, 2019 yılı ve bu yılın başlarında Küçükçekmece, Esenyurt ve Büyükçekmece gibi ilçelerde de yeni yatırımlara imza atmıştı. Şimdi de Altun Market, yatırımlarına Burda Market'in Avrupa Yakası'nda bulunan 15 mağazasını satın alarak devam ediyor

0'dan 100'e gerçek bir başarı hikayesi

Şirinevler şubesiyle sektöre atılan Altun Market, 18. yılında şube sayısını 45'e çıkararak gerçek bir başarı hikayesini de yazmış oldu. Bilhassa İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki faaliyetleriyle tanınan Burda'nın 15 şubesini satın alan Altun Market, böylelikle sektöre de yeni bir soluk getirmeyi başardı. 

Öte yandan Altun Market, Burda'nın İstanbul Bakırköy'de 3, Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde 1, Halkalı'da 1, Esenler'de 1, Kurtuluş'ta 1, Zeytinburnu'da 2, Yenibosna 1, Gürpınar 1, Haznedar 1, Güneşli'de 1, Avcılar'da 1 ve Gaziosmanpaşa'da bulunan 1 mağazasını bünyesine kattı. 

Özellikle Burda Market'in Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde yer alan şubesi, İstanbul'da en iyi ciroyu yapan mağazalar arasında yer alıyor. 

Kaynak: https://www.sirketdedikodulari.com/market/altun-market-burda-yi-satin-aldi-sube-sayisini-45-e-h149.html