Prefabrik evler, konforlu ve depreme dayanıklı olması yönüyle en çok tercih edilen konut seçeneklerinden biridir. Hazır yapı üretiminde 1986 yılından beri hazır ev sektöründe öncülük eden Karmod, hayalinizdeki evi size sunuyor! Prefabrik ev seçenekleri, sahip olduğu avantajlar sayesinde pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Siz de çok fazla bütçeye ihtiyaç duymadan hayalinizdeki eve kavuşmak istiyorsanız prefabrik evler tam da aradığınız konutlar. Prefabrik evler sayesinde dilediğiniz yerleşim düzenine sahip tasarımı yapabilir ya da hazır projelerden faydalanabilirsiniz. Kısa bir süre içinde hazırlanan bu yapılar, ekonomik ve lüks olması yönüyle de dikkat çeker. 

En Güzel Lüks Yapılar ve Prefabrik Ev Fiyatları

En çok merak edilen konulardan birisi de prefabrik evlerin fiyatlarıdır. Prefabrik ev fiyatlarının belirlenmesindeki en önemli etken, evin hazırlanma aşamasında kullanılan malzemeler ve evin büyüklüğüdür. Satın alacağınız prefabrik evin kendi zevkinize göre projelendirilmesini istiyorsanız, isteğiniz üzerine hazırlanacak bazı detaylarda fiyat farkı oluşması mümkündür. Prefabrik evlerde fiyatları etkileyen bir diğer detay da iç ve dış cephe kaplamasıdır. Hayalinizdeki eve kavuşabilmek için zevkinize uygun iç ve dış cephe tasarımı yaptırabilirsiniz. Karmod, müşterilerine hayal ettiği evi sunabilmek için oldukça geniş bir tasarım yelpazesi sunar. Evin her detayını istediğiniz gibi tasarlayabildiğiniz prefabrik yapı seçenekleri, hem lüks hem de konforlu yaşam alanlarıdır. 

Prefabrik ev satın alacak kişiler kalabalık olmayan çekirdek aileden oluşuyorsa, 2+1 prefabrik evleri tercih edebilirler. Bu evlerin ufak bir girişi, 2 adet yatak odası, 1 salonu ve tuvalet banyosu bulunmaktadır. Küçük aileler için en ideal ev seçeneklerinden biridir. Daha küçük ev tasarımları ise 1+1 olacak şekilde dizayn edilmektedir. Prefabrik evde daha fazla oda isteyenler için de dubleks ya da 3+1 gibi oda sayısı fazla prefabrik yapılar da bulunmaktadır. Oda sayısının artmasıyla birlikte evin metrekaresi artacağı için doğru orantılı olarak fiyatlandırmada da artış olacaktır. İki katlı prefabrik evler; geniş odaları, çoklu tuvalet ve banyosuyla en fazla tercih edilen prefabrik yapılar arasında yer alır. En çok tercih edilen prefabrik yapılar arasında balkonlu prefabrik evler de bulunur. İki katlı prefabrik evlerin ikinci katında balkon yer alırken, tek katlı prefabrik evlerin giriş kısmında geniş bir oturma alanı yer almaktadır. Hayalinizdeki tasarımı örnek modellerden seçerek kendi ev projenizi oluşturabilirsiniz. 

Karmod, mevcut arsa konumunuza göre uzman prefabrik ev satıcısıyla ofis ortamında hayalinizde prefabrik ev ya da villayı kullanımınıza uygun olacak şekilde projelendirir. Karmod, prefabrik evlerin yapımında kullanılan paslanmaz galvaniz çelik ve diğer malzemeleri üretim yerinde müşterilerine sunar. Prefabrik ev veya villa almak isteyen kişilerin öncelikle https://karmod.com/ adresinden hayallerini yansıtan eve karar vermeleri gerekir. Karar aşamasından sonra en yakın Karmod showromunu arayarak uzman satış danışmanlarıyla görüşmeleri gerekmektedir. Görüşme esnasında WhatsApp konum bilgisi isteyerek showromdaki prefabrik evleri ailecek görmeniz ve karar vermeniz mümkündür. Beğendiğiniz prefabrik eve özel fiyat teklifi almak isterseniz, gerek Karmod uzman prefabrik ev satıcısıyla gerekse Karmod web sitesi üzerinden yetkili kişilerle iletişime geçebilirsiniz. 

Prefabrik Evleri Ayrıcalıklı Kılan Özellikler 

Prefabrik evleri tercih edilebilir kılan birçok özelliği bulunur. Bunların en önemlisi maliyetinin az olması ve kısa sürede inşa edilebilir olmasıdır. Prefabrik evler fabrika ortamında parçaların birleştirilmesi mantığıyla oluşturulduğu için kolaylıkla bu parçalar sökülerek başka bir bölgeye de taşınabilmektedir. Dış cephesinin arzu edilen şekilde süslenebilir olması da prefabrik evleri ayrıcalıklı kılan en önemli özelliklerden biridir. Depreme karşı dayanıklı yapılardır. Çevre dostu olması yönüyle avantajlıdır. Yaklaşık olarak 30 - 40 yıl kadar ömre sahiptir. Kişilerin istediği şekilde tasarlanabilmekte, tek ya da iki katlı olarak inşa edilebilmektedir. 

Editör: Haber Merkezi