Türkiye'de market ve perakendecilik alanında yıllardır hizmet veren Akyürek Holding, 20'den fazla isim hakkı ile birlikte 1 milyon 95 bin TL'ye icradan satışa çıkarılacak

Bir icra sitesi üzerinden duyurulan habere göre, Türkiye'de 50 yıldır gıda, pazarlama,dağıtım ve marketler zinciri gibi birçok sektörde faaliyet gösteren Akyürek Holding'in bünyesinde bulunan şirketler, isim haklarıyla birlikte icradan satışa çıkarılacak. Geçmiş yıllarda yakaladığı istikrar sayesinde 2500 çalışan sayısına ulaşan holdingin, İsmar Marketler Zinciri, Akyürek Pazarlama Dağıtım, Akyürek Holding, Akyürek Kardeşler Kolektif gibi şirketleri 25 Aralık tarihinde açık artırma usülü ile satışa çıkacak. 

PATENTLERİ BİLE SATILACAK

Market ve perakendecilik sektöründe 50 yıldan fazladır hizmet veren Akyürek Holding'in, bünyesinde buluan 25 isim hakkı 1 milyon 95 bin TL muhammen bedel karşılığında açık artırma usülü ie satışa çıkarılacak. Sektördeki işçi masrafları ve ürün maliyetlerinin artması birçok büyük ve küçük ölçekli marketleri kepenk kapatmaya veya devretmeye zorlamıştı. Zincirin son halkasına katılan market ise Akyürek Holding bünyesinde bulunan İsmar oldu.