Günümüz ekonomik şartlarında ise bu durum bazen sorun olarak karşımıza çıkabiliyor. İşte bu noktada, Korayspor markası sorumluluk alarak %100 kaliteli ve orijinal ürünleri makul fiyatlara alıcılarının beğenisine sunmuştur ve üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışmaktadır. 1983 yılında Bursa ilimizde ticari faaliyetlerine başlayan firmamız, günümüzde 28 şube, 12.500 m² satış alanı, 500 civarı çalışanı ile faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Gelişen ve değişen dünya düzenine ayak uydurmak amacıyla 2005 yılında www.korayspor.com isimli internet sitesini hizmete sunarak Türkiye'nin ilk online spor alışveriş sitesiyle tüm dünyaya açılmayı başarmıştır.

Bursa ve Balıkesir’de yer alan 21 mağazasında aktif satış yapılmasının yanı sıra, dünyanın bilinen, kabul görmüş, kaliteli markalarının ürünleri satan Korayspor’un satışta olan tüm ürünleri orijinaldir ve aynı zamanda bu markaların ülkemizdeki tek yetkili satıcısıdır. Kadın, erkek ve çocuk spor eşyalarında çok geniş ürün gamı sunulmaktadır. Bunlar; ayakkabı, giyim, aksesuar, çanta ve aksesuarlar olarak sınıflandırılabilir. Her türlü doğa sporlarında, spor antrenmanlarında, spor salonlarında kullanılan ekipmanların asıl amacı konforlu ve zinde bir şekilde spor yapılmasına olanak sağlamaktır. Satışta olan tüm ürünlerle ilgili detaylı bilgilere resmi internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Korayspor Online Alışveriş Ürünleri

Korayspor, bir çok markanın yetkili satıcısı durumundadır. Bunlardan bazıları; Adidas, Puma, Lacoste, Converse, Columbia, Reebook, Tommy Hilfiger, Nike ve Timberland’dır. Online spor alışverişi kategorisinde satışta olan diğer markalar hakkında bilgi almak için ise resmi internet sitemizi kontrol ederek tüm marka ve tüm ürünler hakkında gerekli detaylı rahatlıkla bilgilere erişebilirsiniz. Ürün gamı ise ayakkabıdan tişörte kadar çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Ürünlerimiz sadece spor yaparken değil, aynı zamanda günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilecek tarzda ve rahatlıkta dizayn edilmişlerdir. Kadın, erkek ve çocuk olmak üzere tüm yaş gruplarına hitap eden ürünlerimiz ayrıca farklı spor branşları odaklı olarak satışta bulunmaktadır. Basketbol, futbol, voleybol, outdoor, koşu başta olmak üzere spor dallarına özel ürünlerimizi de resmi internet sitemiz olan www.korayspor.com adresimizi ziyaret ederek görebilirsiniz.

Korayspor ile Online Alışveriş Sonrası Hizmet

Yukarıda belirtilmiş olduğu üzere çok fazla markanın çok fazla sayıda, çok farklı türde ve farklı dizaynda ürünlerini bünyesinde barındıran ve hem online olarak, hem de fiziki olarak satışa sunan Korayspor sadece satış yapma odaklı bir kurum değildir ve asla olmamıştır. Yapılan satışlardan sonra da her türlü desteği vermeye, yaşanan sorunları gidermek için gerekli tüm aksiyonları almaya ve yanınızda olmaya daima hazırdır. Ayrıca resmi internet sitemize üye olunması durumunda kampanya ve indirimlerden anlık olarak haberdar olabilme imkanına sahip olabileceksiniz.

Yapılan satış  sonrası tüm ürünlerimizde ücretsiz kargo, iade ve değişim hakkını sizlere sunmaktayız. Telefon ile sipariş vermek için 0 850 520 02 05 numaralı hattımızı arayarak bizlere ulaşabilirsiniz. Siparişinizin son durumunu öğrenmek için ya da yaşanan sorunlara çözüm bulabilmemiz adına 444 28 41 numaralı müşteri hizmetlerimizi, Pazar günü ve resmi tatil günleri hariç, saat 09:30 ile 20:30 arasında arayarak veya sosyal medya hesaplarımızı kullanarak veya resmi internet sitemizde yer alan  “Bize Ulaşın” başlığı altında bulunan formu doldurarak bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sizlere çok daha iyi hizmet vermek amacıyla çeşitlendirilmiş olan iletişim kanallarımızı kullanarak bizlere her türlü sorununuz ve sorunuzda ulaşmanızı rica etmekteyiz.