Migros Marketleri Genel Müdürü Ömer Özgür Tort, çalışanlara "yıllık izin hakedişleri varsa yıllık izin, yoksa ücretli mazeret izni verilecek, işinin tanımı gereği sorumlu olduğu işleri evden sürdürebilecek olanlara ise evden çalışma imkanı sunulacağını" açıkladı

migros

Migros Genel Müdürü Ömer Özgür Tort'un açıklamaları

Değerli arkadaşlarım,

bu zorlu süreçte, çocuğu, yaşlısı tüm toplumumuz, sizin aracılığınızla beslenme ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmekte ve olağan hayat düzenini devam ettirebilmektedir. sağlık personeli ile birlikte gıda perakendesi çalışanları, özellikle de sizler, bu sürecin en önemli kahramanlarıdır. son derece özverili ve kıymetli çalışmalarınızdan ötürü hepinize müteşekkirim.

bu çok değerli görevi daha güvenli ortamlarda yapabilmeniz için, dünyadaki en gelişmiş hijyen uygulamalarını ve her türlü önlemi ilk günden itibaren devreye aldık. bundan sonra da tüm yenilik ve gelişmeleri takip ederek, maliyetine bakmaksızın, en yeni ve güvenilir uygulamaları hızla süreçlerimize dahil edeceğimizden emin olabilirsiniz. bu kapsamda hamile olan, kendisinin veya aynı evde bakımını üstlendiği yakınının kronik hastalığı bulunan çalışanlarımıza, 1 nisan tarihine kadar; yıllık izin hakedişleri varsa yıllık izin, yoksa ücretli mazeret izni verilecek, işinin tanımı gereği sorumlu olduğu işleri evden sürdürebilecek olanlara ise evden çalışma imkanı sunulacaktır.

perakende sektörünün kahramanı olan sizler, zaten yapı olarak insancıl, toplumu önemseyen, her türlü psikoloji içindeki müşterileri en iyi şekilde ağırlama ustalığına sahip kişilersiniz. bu ayrıcalıklı konum özellikle böyle zorlayıcı zamanlarda sizin farkınızı çok daha ortaya koymakta ve emin olun ki tüm müşterilerimiz, üreticilerimiz ve kamu yetkilileri tarafından takdir ile karşılanmaktadır.

bu değerli takımın başı olarak hepinizi sevgiyle kucaklıyor, bu günleri sağlık ve kolaylıkla atlatmamızı diliyorum.

Ömer Özgür Tort kimdir?

1973 İstanbul doğumlu olan Ömer Özgür Tort, 1994’te İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği tahsilini tamamlayarak, aynı yıl Missouri Üniversitesi Mühendislik Yönetimi konusunda master yaptı.

ömer özgür tort

1997’de Migros Türk’te Endüstri Mühendisliği ve Stratejik Planlama’da göreve başlayan Tort, 2005’te Rusya’ya Ramstore’larda Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. 2006 başında Türkiye’ye dönerek Migros İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdüren Tort, 1 Ağustos 2008’den itibaren Migros Türk Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütecek.