Efsane Cuma kampanyası birçok mağazada ve internet sitelerindeki alışveriş platformlarında devam ederken, ünlü market zinciri Migros'ta kampanya kapsamında büyük bir indirim yaparak Iphone 11'leri şaşırtan bir indirimle satışa çıkaracak.

2 BİN LİRA İNDİRİMLİ

26-29 Kasım tarihleri arasında devam edecek kampanyada, Iphone 11'in fiyatı alıcılarını sevindirdi. Apple'ın kendi sitesinde 7.999 TL'ye satılan telefon, Migros marketlerinde 5.999 TL karşılığında satışa sunuldu. Ayrıca Migros, Iphone 11'ler için birçok renk seçeneği de sunuyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya kapsamında tüketiciler, mevcut olan renklerden istediklerini satın alabilecekler. 

64 GB versiyonu satılacak Iphone 11'i satın almak için size en yakın 5M Migros marketlerine gitmeniz yeterli. Stok kaldığı takdirde son dönemin ünlü telefonu Iphone 11'i 2 bin TL indirimle Migros'tan alabilirsiniz. Migros'un 2.000 TL indirimle satacağı iPhone 11'ler Apple Türkiye garantisi altında ve kampanya stoklarla sınırlı. 

BÜYÜK FİRMALAR DA OYUNA DAHİL OLDU

Efsane Cuma kampanyası kapsamında pek çok firma önceden daha uygun olan ürünlerin fiyatını, indirim döneminde daha yükseğe çıkarıp indirim varmış gibi gösteriyor. Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen Trendyol, Hepsiburada gibi e-ticaret siteleri de bu oyuna dahil oldu. Migros'un yaptığı bu indirim, Efsane Cuma kampanyasının hakkını verdiğini gösteriyor.

Migros iphone 11 izdihamı from Murat Doruk Hiçsönmez on Vimeo.

Editör: Haber Merkezi