Motosiklet tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Motobike İstanbul fuarı bugün kapılarını açıyor. 3 gün sürecek fuar kapsamında birçok etkinlik düzenlenecek

24 ülkeden 250'nin üzerinde firma

Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği olan Motobike Istanbul, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de gerçekleşecek. ABD, Almanya, Avusturya, İtalya, Japonya, Kanada, Çin, Fransa, Güney Kore, Hollanda, İngiltere, Hindistan, Tayvan ve İspanya’nın gibi aldığı 24 ülkeden 250’nin üzerinde firmanın katılacağı fuara, Türkiye’nin 7 bölgesinden iki teker tutkunları gelecek. Yabancı katılımcı sayısının geçen yıla göre yüzde 400 artası fuarın potansiyelini kanıtlıyor. BMW, Brixton, Ducati, Honda, Harley Davidson, KTM, Kral, Kuba, CF Moto, Volta, SYM, Bajaj, Peugeot, Polaris, Moto Gusto, Mondial, Husqvarna, Triumph, TVS, Yamaha, Yuki gibi dünya devleri bu yıl ki motosiklet satışlarının yüzde 40’ının fuarda gerçekleştirecek.

Motobike istanbul'da birçok etkinlik düzenlecek

Motobike Istanbul’da bu yıl birçok ilke imza atılacak. Fuarda Airbrush İstanbul’un özel tasarladığı 2 adet Motobike Istanbul kaskı sosyal medya üzerinden yapılacak çekilişle hediye edilecek. Custom alanında Çağlayan Coşar tarafından fuar için tasarlanan ve gravür sanatıyla yapılan Joker konseptli çalışma gibi özel motosikletler sergilenecek.

Motobike Istanbul’un en ilginç etkinliklerinden biri de ilk kez Custom Motosiklet Güzellik Yarışması olacak. Bu yarışmanın birincisi fuar ziyaretçilerinin oylarıyla belirlenecek. Fuar boyunca Motobike Academy’de de seminerler ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu çerçevede motosiklet eğitimleri, motosiklet influencerları ile söyleşiler, Dakar’da yarışan Türk motosiklet sporcularıyla sohbetler ve Custom motosikletler üzerine söyleşiler yapılacak.

Editör: Haber Merkezi