Et pişirme ve tuzlama hareketinden dolayı Saltbae adıyla tanınan ve bir internet fenomeni haline gelen Nusret Gökçe, şirketinin değerini açıkladı. Gökçenin şirketinin değeri 1,5 milyar dolar olarak hesaplandı.

İstanbul, Ankara, Bodrum, Marmaris, Dubai, Abu Dhabi, Miami, New York, Doha ve Mykonos'ta restoranları bulunan Gökçe, Los Angeles'ta da yakın zamanda bir restoran açacağını söylemişti. Nusret Gökçe'nin 1,5 milyar dolar değerinde olan şirketini 3 milyar dolara çıkarmak istediği de konuşuluyor.

BECKHAM'I DA AĞIRLADI

İnstagram'da 23 milyondan fazla takipçisi bulunan Gökçe, sosyal medya sayesinde de daha fazla üne kavuştu. Açtığı restoranlara dünyaca ünlü yıldızlardan, siyasetçilere kadar binlerce kişinin akın ettiği biliniyor. David Beckham'da geçtiğimiz aylarda Gökçe'nin restoranına gitmiş, Gökçe meşhur Saltbae hareketini Becham ve ailesine de sergilemişti.

ERZURUM'A KÜLLİYE

Sıfırdan bu işe başlayan, kendi çabalarıyla Arjantin gibi Amerika ülkelerinde çeşitli çiftlik ve kasaplarda çalışan Gökçe, memleketi olan Erzurum'u da unutmadı. Geçtiğimiz yıl Erzurum'da külliye açan ve çocukların eğitimine katkı sağlayan Nusret'in, bu kulliye için 4 milyon TL harcadığı söyleniyor. Ayrıca Gökçe külliye açılışı için memleketinde çektiği videolarla da sosyal medyaya damga vurmuştu. 

Editör: Haber Merkezi