Azerbaycan’ın en büyük marketler zinciri “OBA” Market kârlı ve ilginç kampanyalarla müşterilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. 

Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin dostluk ve kardeşlik örneği olduğu bu güzel günlerde, “OBA” marketler zinciri 80'den fazla Türk ürününde özel indirimler başlattı. Müşteriler, bu indirimler kapsamında Türkiye'de üretilen marka ürünleri yüzde 30'a varan indirimle satın alabiliyor.

Ülkede başlatılan kampanya kapsamında Azerbaycan pazarının sevilen çay markası Beta'nın yanı  sıra, Türkiye pazarının önde gelen markalarından ve müşterilerimizin sevdiği birçok marka; “Eti”, “Ülker”, “Şölen”, “Elvan”, “Kırlangıç”, “Önlem”, “Pınar”, “Bingo”, “Papia”, “Gül”, “Arko”, “Dory Baby”, “Activex”, “Evden”, “Sabah”, “Papilion”, “Baldağ”, “Arfix” ve daha birçok tanınmış marka özel indirimli fiyatlarla alıcılara sunuluyor.

Ayrıca düzenli bir şekilde “OBA” marketlerinde gerçekleştirilen ve artık gelenek halini alan üç kampanya mevcuttur. Bunlar; "Hafta Sonu", "Hafta İçi" ve yalnızca her Çarşamba geçerli olan "Muhteşem Çarşamba" kampanyalarıdır. 

Kampanyalar, 800'den fazla marketi bulunan tüm “OBA” marketlerinde geçerlidir.
“OBA” Market ürünlerini incelemek için linke tıklayabilirsiniz: https://oba.az/