Türkiye Otobüs Firmaları.com web sitesi 2013 yılında, ülkemizde karayolu yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren tüm otobüs firmalarının iletişim bilgilerine kolay erişim için kurulmuştur. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmaları ile bölgesel çalışan firmaların otogar yazıhaneleri ile şubelerinin telefon numaralarını yayınlamaktadır. İl ve İlçe Otogarlarında faaliyet gösteren otobüs firmalarının otogar yazıhane ve peron numaraları web sitesindeki ilgili bölümlerde yer almaktadır. Yayınlanan iletişim bilgileri ve diğer tüm bilgilerin güncel tutulması için titizlikle çalışılmaktadır.

Ülkemizde deniz, hava ve demiryolu ile yapılan bazı yolculukların tamamlanmasında yine otobüs yolculuğu devreye girmektedir. Bölgesel ve önemli havalimanlarından yurtiçi ve yurtdışı havayolu seyahati başlatılmasında veya seyahatin sonlandırılması esnasında ülkemizin her noktasına ulaşımı sağlayacak transferlerde yine otobüs firmaları devreye girmekte ve kullanılmaktadır. Çevre illerden havalimanına ulaşım hizmeti veren otobüs firmalarının bilgileri de turkiyeotobusfirmalari.com web sitesinde yer almaktadır.

otobüs firmaları rehberi

Türkiye otobüs firmaları uluslararası yolcu taşımacılığı hizmeti de vermektedir. Ülkemizden İran, Azerbaycan, Irak, Suriye, Gürcistan, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Macaristan, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya’ya otobüs seferleri düzenlenmektedir. Bu ülkelere uluslararası karayolu yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmalarının bilgileri de web sitesinde yer almaktadır. Yurtdışı otobüs seferleri için otobüs biletini online satın almak mümkündür.

Editör: Haber Merkezi