"İş yeri için tabela fiyatları nedir?" Sorusunu yanıtlamak zordur çünkü her işletme benzersizdir. Tabela fiyatları, karmaşıklığına, boyutuna ve türüne bağlı olarak büyük ölçüde farklılık gösterebilir. Kaliteli malzemelerden yapılmış uygun büyüklükte bir tabela için maliyet çok yüksek olmayacaktır. Kısıtlı bir bütçeniz varsa, tabelaları daha ucuza bulabilirsiniz. Boyalı bir kontrplak levha veya boyalı cam levha alabilirsiniz. Ancak beklediğiniz etkiye sahip olmayabilir. Tabelaların, işinizi yansıttığını ve sizin imzanızı taşıyacağını unutmamalısınız. Tabela ne kadar iyiyse o kadar dikkat çekici olacaktır.

 Nihai Fiyatı Etkileyen Faktörler Nelerdir?

 İş yeriniz için bir tabela yaptırmak istiyorsanız, fiyatların hangi nedenlerle değiştiğini de bilmeniz gerekmektedir. Bu faktörler;

 Tabelanızın Boyutu: Daha büyük bir tabela, aynı türden daha küçük bir tabeladan daha pahalıya mal olacaktır.

 Seçtiğiniz İşaret Türü: Birçok farklı işaret türü mevcuttur ve seçtiğiniz tür, maliyetinizi etkileyecektir. Örneğin, dijital ekranlı bir Pilon tabelası, dijital ekranı olmayan bir anıt tabeladan çok daha pahalıya mal olacaktır.

 İhtiyacınız Olan İşaret Sayısı: Marka imajınızı güçlendirmek için birden fazla işaret istiyorsanız, o zaman daha fazla ödeme yapmanız gerekir.

 Tabelanız için Kullanılan Malzemeler: Daha kaliteli malzemeler daha pahalıya mal olur, ancak çoğu zaman yatırıma değer. Daha iyi malzemelerle yapılmış iyi yapılmış bir iş tabelası daha iyi görünecek ve uzun süre dayanacaktır.

 Kurulum Maliyetleri: Bazı tabelaların kurulumu diğerlerinden daha zordur ve daha uzun sürer.

 Seçtiğiniz Tasarım: Daha karmaşık ve ayrıntılı tasarımların üretilmesi daha maliyetli olacaktır.

 Işıklandırmanın Eklenmesi: Tabelanızı aydınlatmak istiyorsanız, aydınlatma olması daha maliyetli olacaktır.

 Tabela Türleri Nerelerde Kullanılır?

 Vitrin tabelaları, hem vitrinin yan tarafından çıkan tabela tipini hem de binanın hemen üzerinde bulunan tabelaları içermektedir. Bu türler;

Boyalı kontrplak,

Boyalı cam,

Delikli metal tabela,

Metal logo/yazı,

LED İşaretler olarak ayrılmaktadır.

İşletmeniz için doğru vitrin tabelası türüne karar verirken bütçenizi, konumunuzu ve istediğiniz diğer Tabela biçimlerini dikkate almalısınız.

Pilon tabelalar, boyutlarına ve kullanılan malzemelere bağlı olarak fiyatlarda büyük farklılıklar gösterecektir. Büyük olma, çok güçlü ve sağlam malzemelerle inşa edilme eğiliminde olduklarından genellikle daha pahalı tabela seçeneklerinden biridir. Pek çok pilon tabela dahili olarak aydınlatılır, böylece geceleri tabelada görüntülenen bilgileri görmeye devam edebilirsiniz. Alışveriş merkezlerinde, marketlerde ve hastaneler gibi büyük organizasyonlarda pilon tabelalar tercih edilmektedir.

 Monument tabelalar ortalama fiyattan daha ucuza mal olabilmektedir. Yoldan geçerken görülmesi zor olan tabelalar için mükemmel bir seçimdir.

 Tente tabelaları işletmenizin önüne geleneksel bir görünüm kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda müşterilerinizin dış etkenlerden korunmasını da sağlayabilir. Bunları genellikle butikler, restoranlar, kafeler ve diğer yemek mekanları gibi işletmelerde görebilirsiniz.

 İster küçük bir vitrin tabelasına ihtiyacınız olsun, ister mevcut en ayrıntılı pilon tabelasını arayın, size yardımcı olacak firmaları bulabilirsiniz. Almanız gereken tabelanın türü, boyutu ve stilinden emin değilseniz; pek çok Tabelacı içerisinden seçiminizi yapabilir ve sizin için gerekli olan bilgileri alabilirsiniz.